4 Keer Fashion Shoppen In Gent.

Eigenlijk ben ik een echte gelukzak, want omdat ik studeer in Gent, is het natuurlijk maar een kleine stap van de campus naar de winkelstraat. Tja, ik voel me nu eenmaal in mijn habitat wanneer ik de nieuwste collecties bekijk en maar wat graag wat metertjes te voet afleg op zoek naar een nieuwe outfit. Vandaag deel ik met jullie 5 winkels waar je eens naartoe moét wanneer je in Gent bent.1. Zara

Ja, tuurlijk moet je eens bij Zara binnengaan! In de Veldstraat heeft deze keten een énorm mooie, grote winkel waar je gerust een uurtje kan rondneuzen. Wat ik zo fijn vind aan Zara, is dat ze natuurlijk kledij aanbieden die iedereen aan kan, maar dat ze ook items uitbrengen die wat gedurfder zijn, of die net wat meer opvallen in het straatbeeld. Bovendien valt de prijs doorgaans ook best mee, en dat is natuurlijk mooi meegenomen!


Zara vind je op Veldstraat 31-37.

2. Mango

Ik kan met zekerheid zeggen dat Mango op dit moment de mooiste wintercollectie in huis heeft. Wat ik zo mooi vind aan hun kledingstukken is dat ze vrij eenvoudig zijn van model, maar toch zo veel kunnen toevoegen aan een outfit. Ook hun accessoires vind ik helemaal top, en zeker de handtasjes en de schoenen natuurlijk!

Mango vind je op Veldstraat 67.

3. & Other Stories

Een winkel die wij nog maar kort geleden hebben mogen verwelkomen, maar die de Gentse shoppers zeker kunnen appreciëren. Ik vind het erg fijn dat er weer een nieuwe wind waait door het Gentse fashion-land, en wat nieuwe modelletjes en opvattingen kunnen nooit kwaad. Ook op hun handtassen ben ik helemaal verliefd!

& Other Stories vind je op Veldstraat 2.

4. COS

COS is ten eerste een prachtige winkel qua interieur, maar je vindt er ook kledij die de prachtige Scandinavische roots met zich meedragen. Het staat wel wat af van de kledingkast van Jantje Modaal, maar ik kan het zeker appreciëren. Het is gewoon al super inspirerend om hier rond te lopen en dat is op zich ook al erg leuk.

COS vind je op de Kortedagsteeg 2F.
Wat zijn jouw favoriete winkels om kledij te shoppen?

Share:

6 reacties

 1. Ik ben vorige zaterdag naar Gent geweest, maar ben jammer genoeg niet binnen kunnen raken in deze winkels (had te weinig tijd).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naar COS ga ik eigenlijk altijd in Antwerpen, ik kom er precies nooit in Gent :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeh! Leuk om te weten! Ik ben nog nooi in Gent geweest, maar wil er wel graag een keertje naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. & Other Stories is pas gekomen nadat ik al weg was uit België, dus daar ben ik wel heel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn net ook mijn favorieten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga naar ze alle 4 in Gent!
  Ben er zelfs woensdag nog maar geweest! :-D

  Al ga ik wel het minst naar COS omdat deze niet vlak in de Veldstraat ligt.

  Liefs Astrid - Timeless Elegance

  BeantwoordenVerwijderen