Zara loafers.

Jullie konden al lezen in mijn shopgids voor Gent, dat ik steevast een bezoekje breng aan Zara wanneer ik de winkelstraat bezoek. Onlangs besloot ik om mijn kledingkast een make-over te geven, en dan moet je schoeisel natuurlijk een beetje meegaan. Vandaag toon ik jullie mijn allernieuwste aanwinst. Kijk je even mee?belgische fashion blogbelgische fashion blog
Ik had onlangs al mijn Marco Tozzi brogues aangekocht, maar ik stoot toch vaak op het probleem zwarte broek - bruine schoenen. Omdat ik ook enkele leuke, geklede broeken in mijn kast heb hangen, besloot ik te gaan voor een ietwat gekleed schoentje. Deze loafertjes sprongen me bij Zara direct in het oog. Ze hebben een satijnen afwerking en hebben ook erg leuke kwastjes vooraan aan de schoen, wat de schoentjes net nog wat speelser maakt.


Dit lijken me erg leuke schoentjes om te combineren met een gekleed broekje, maar ook onder een jurkje of een rokje kan het prima!Aangezien je deze schoentjes ├ęcht overal ziet tegenwoordig, heb ik nog een paar linkjes toegevoegd met schoentjes die hier erg op lijken en die je misschien ook leuk vindt!


- Zara Antick Mocassins
- Mango slippers met kwastjes
- Tamaris instappers
- & Other Stories flats


Welke schoentjes heb jij onlangs nog aan je collectie toegevoegd?

Share:

2 reacties