Mixing Materials.

Weet je nog, toen het de mode was om enkel gewone stofjes met elkaar te combineren, toen het uit den boze was jeans met jeans te combineren of je zomerse kledij in je wintergarderobe te incorporeren. Jep, die tijd is allang vervlogen. Vandaag vertel ik je wat meer over het combineren van verschillende materialen en mijn favoriete materialen!fashion blog

Als eerste vind ik leather, of in dit geval pleather, een heel leuk materiaal om mee te werken. Het wordt vaak wat gezien als een extravagant materiaaltje, maar je kan het echt combineren met wat gewonere stofjes of het geheel heel draagbaar te maken. Wol bijvoorbeeld. Wollen truien zijn weer helemaal in de mode en het is volledig up to you of je het wil combineren met een cropped trui, een coltruitje, of je favoriete oversized truitje.


Nog een heel leuk stofje is jeans, en het is helemaal terug van weggeweest. Alhoewel ik me tijden kan herinneren dat het helemaal not done was om jeans op jeans te dragen, vind ik het nu best wel leuk staan. Stel je even voor: een boyfriend/mom jeans met rips, een losse, witte t-shirt of blouse en een oversized jeans jasje. Yes please!


Als laatste is er natuurlijk nog velours, je kan er niet meer naast kijken! Dit kan je verrassend genoeg ook met alles combineren dat je in je kleerkast hebt hangen. Ik draag graag velours op velours, staat verrassend leuk, maar ook op een doodgewone jeans past het goed, of zelfs in combinatie met je favoriete, zwarte, geklede broek!Hoe combineer jij verschillende stofjes? 

Share:

2 reacties

  1. Ik denk daar eigenlijk nooit echt over na, ik doe maar :-) Whatever feels and looks right.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wol met leer/nepleer vind ik een geweldige combi. Verder draag ik graag wat stoerdere combi's zoals houthakkershirts met een plooirok en dr.Martens. Over het algemeen draag ik niet graag wat er in de mode is, maar heb ik liever mijn eigen stijl. Maar dit jaar is er veel jaren 90 in de mode(Heartbreak High stijl), waar ik al heel lang (ja ik ben oud ;) ) mijn inspiratie uit haal en dat ga ik ook gewoon blijven doen.

    BeantwoordenVerwijderen