Fashpiration Friday: Knitwear.

Op vrijdag kwijl ik altijd een beetje weg bij de nieuwste collecties en de laatste trends. De focus van vandaag ligt bij knitwear. Terwijl ik dit schrijf, heb ik me even helemaal verstopt in een cozy turtle neck sweater, mijn favoriet voor de herfst! Kijk je even mee?1. Knitwear blouse

Ik ben helemaal fan van mooie knitwear items, en wanneer dat gecombineerd wordt met een blouse, ben ik helemaal happy. Dit item van COS sprong me direct in het oog. Aan de bovenkant is het een sweater en dan heb je daaronder nog een stuk blouse in dezelfde kleur. Ik ben zelf helemaal fan van de bordeaux kleur, maar dit stuk bestaat ook in een erg mooie navy kleur. 
2. Turtle neck sweater

Zoals ik al vernoemde, ben ik echt helemaal dol op turtle neck sweaters. Voor nu hou ik het nog eventjes bij een dunner exemplaartje, maar wanneer het echt koud wordt, kijk ik er helemaal naar uit om deze dikke rakker te dragen. Ook vind ik het een heel leuk kleurtje, heb ik nog niet echt in mijn kleerkast hangen!
3. De poncho


Tuurlijk! Ik heb meerdere exemplaren in mijn kast liggen en ik weet werkelijk niet hoe ik de overgang zou moeten maken naar de koudere maanden zonder mijn poncho's. Deze viel me op door de prachtige patchwork die hierin verwerkt zit. Well done Zara! (again)
4. Kasjmier

Als je ├ęcht van kwaliteit houdt en je wilt wat meer uitgeven aan je herfst garderobe, dan is een kasjmier trui altijd een goede keuze. Deze viel me vooral op door de vormgeving, omdat hij net ietsjes breder is en leuke vleermuismouwen heeft. Terug, een rolkraagje, met een hoog knuffelgehalte!

Welk item is jouw favoriet?

Share:

0 reacties