Kletsen, update & opmaken.

Hoe lang is het geleden dat ik nog een video online heb gezet?! Echt eeuwen! Ik besloot een video op te nemen terwijl ik mezelf aan het opmaken was en jullie zo gaandeweg een update te geven en even bij te kletsen. Kijk je even mee?
belgische fashion blog
Producten in deze video:

- The Body Shop Aloe Soothing Gel
- Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
- Maybelline Fit Me Concealer - 15 Fair
- MAC Studio Fix poeder
- H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
- ELF Contouring blush & bronzing powder - Turks & Caicos
- Essence Sun Club Bronzing/highlighter - Sun Light
- Maybelline Lash Sensational Mascara
- L'Oréal Brow Genius kit - medium-dark
- Hema Pretty Lips Lipgloss SPF 15 - 13 Velvet Mauve
Vond je het een leuke video, vergeet dan zeker niet om het een duimpje omhoog te geven en te abonneren, het is helemaal gratis!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende!Share:

1 reacties

  1. Leuk dat je toch weer tijd hebt gevonden om een video te maken ondanks dat je het zo druk hebt met je bachelor en master :-) Jouw make-up loze gezichtje ziet er trouwens HEEL fris uit vind ik, jaloers! Prachtige huid. Ik ben zelf net van wenkbrauwwax en gel weer naar potlood overgestapt.

    BeantwoordenVerwijderen