De beste foto bewerkings app.

Als blogger ben je natuurlijk steeds op zoek naar de beste en vlotst werkende apps om je foto's mee te bewerken en Instagram op te slingeren. Op Youtube vind je 100en video's over hoe anderen hun foto's bewerken, en na er heel wat te hebben bekeken, ben ik uiteindelijk bij 1 app uitgekomen die voor mij goed werkt. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Er zijn echt tientallen apps op de markt om je foto's mee te bewerken, maar ik had er nooit eentje gevonden die echt alles ineens deed zonder dat je voortdurend moet schakelen tussen je apps om na een halfuur tot een resultaat te komen, én die je gratis kan downloaden.

De oplossing: Photoshop Express. Zoals de naam van de app het al zegt, is dit Photoshop, maar dan voor je smartphone. Je kan kiezen om je Creative Cloud van Adobe te gebruiken, Adobe Revel, je galerij te raadplegen of gewoon even een nieuwe foto te nemen. Ik maak meestal op voorhand enkele foto's, zodat ik voldoende heb om uit te kiezen. 

Wat ik het liefste aanpas is als eerste de filter. Ik kies nooit voor een filter die het beeld helemaal gaat verdraaien, maar wel voor eentje die het geheel wat oplicht. Mijn favoriet op deze app heet Spring, en dat is ook de filter die ik bij al mijn recente Instagram foto's gebruik. Deze sluit aan bij het seizoen, lente, en voegt dus heel wat frisheid toe aan je foto, ideaal voor op die druilerige dagen! Verder probeer ik eigenlijk alleen maar de foto wat van kwaliteit te verbeteren, en daarvoor gebruik ik de belichting, contrast en scherpteWelke app is jouw favoriet om je foto helemaal Instagram-proof te maken? 

Share:

1 reacties

  1. Ah, altijd leuk om nieuwe foto bewerk apps te leren kennen. Ik ga deze ook even downloaden want ik ben altijd benieuwd naar andere soorten. Ik gebruik zelf Afterlight. Het is een betaalde app (nog geen €1) maar dat vind ik het echt dubbel en dwars waard. Het is een hele fijne app met veel functies.

    BeantwoordenVerwijderen