Motivatie terugvinden & volhouden.

Sinds enkele weken ben ik terug gestart met bloggen en met als doel om elke dag een kwalitatief goed artikel online te zetten. Ik moet zeggen dat ik dit wel redelijk volbracht heb denk ik. Enkele trucjes hebben mij daarbij geholpen, en die ga ik vandaag even met jullie delen. Lees je mee?belgische fashion blogAls eerste: besluit waarover je ├ęcht graag wil bloggen. Ik zat hiervoor echt een beetje in een fase waarin ik niet kon uitmaken wat mij nu het meeste interesseerde of wat ik het leukste vond om over te schrijven. Ik ben de laatste maanden echt zo ge├»nteresseerd geraakt in fashion en trends, dat ik toch heb gemerkt dat ik daarover het enthousiaste kan schrijven, en uiteindelijk moet het nog altijd leuk blijven voor jullie om het te lezen.


Als het eens een dagje niet loopt, wanneer de inkt maar niet uit je pen wil vloeien, of in het geval van een blogger, je vingers maar niet over het klavier heen springen, schrijf dan even niet. Alles wat je dan schrijft, lijkt toch nergens op en mocht je het dan online zetten, ga je er nooit tevreden over zijn en voelt het werkelijk als een stap achteruit. Ik ken genoeg, ook grotere blogs, die eens een dagje overslaan. Het is beter om een dagje te missen dan om aan kwaliteit in te boeten.


Wat mij als laatste ook erg geholpen heeft, is dat ik opnieuw het plezier heb gevonden in het lezen van andere blogs en het uitpluizen van de social media. Instagram heb ik altijd heel erg graag gebruikt, maar wanneer je zelf je foto's mooi kan bewerken, wordt het toch nog een stukje leuker om hiermee aan de slag te gaan. Laat je inspireren!Wat doe jij wanneer de motivatie even zoek is?


Share:

2 reacties

 1. Mooi!
  Ik sta zelf ook even stil bij mijn blog als ik de motivatie een beetje kwijt ben. Dan vraag ik me echt af: 'Wat interesseert mij het meest, en wat interesseert mijn lezers het meest?'
  Ook helpt het om een nieuwe uitdaging te zoeken waar ik mij op kan richten met mijn blog (zoals een leuke samenwerking bijvoorbeeld)

  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Fien,

  Heel inspirerend artikel!

  Ik vind het net zoals jij zeer inspirerend om Instagrampagina's en andere blogs te bekijken/lezen.
  Daarnaast haal ik ook veel inspiratie uit straatmode.

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  BeantwoordenVerwijderen