Big Hair Tips.

Wind, weer en heen en weer gehol gaan heel vaak niet samen met een blijvend kapsel. Ik heb daarbij ook nog eens fijn har en dan is het bijna helemaal verloren tijd om 's morgens je haar helemaal mooi te maken. Toch heb ik een routine ontdekt waardoor mijn haar, ook voor de outfitfoto's, een lange tijd mooi blijft. Lees je even mee?
belgische fashion blog


Alles begint natuurlijk bij de shampoo en conditioner, en hoewel je misschien zou denken dat elk papje hetzelfde doet, is niks minder waar. Ik ben ondertussen al een hele tijd helemaal fan van de L'Oréal Fibralogy lijn, een lijn die belooft je haar voller te maken, te verdikken en je haar ook te blijven verzorgen. ideaal voor mensen met een fijn haartype. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe deze shampoo mijn haar heeft geholpen en hoe het veranderd is. Top aanrader!

Vervolgens ga ik aan de slag met een volumespray die je aanbrengt net voor je je haar gaat drogen met de haardroger, de John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Spray. Ik breng deze vooral aan bij de haaraanzet en verdeel mijn haar hiervoor in enkele banen. Dit moet zeker niet precies geboren, want uiteindelijk borstel je het haar nog eens door waardoor het product wat meer verspreid is. 

Op dit moment is mijn haar eigenlijk klaar om er gelijk wat mee te doen. Zoals jullie zien, draag ik mijn haar eigenlijk standaard gekruld wanneer ik outfit foto's neem. Het ziet er onmiddellijk veel volumineuzer en mooier uit. Hiervoor gebruik ik het liefst mijn Remington Pearl Wand. Enkele krullen erin, uitborstelen (énorm belangrijk), en fixeren met een lik haarspray. Als ik nog wat meer volume wil toevoegen, neem ik mijn Andrelon Get The Volume Powder. Wat is jullie favoriete kapsel?

Share:

2 reacties

  1. Ik heb enorm plat en futloos haar, dus echt BIG hair hebben lukt mij niet. Ik draag meestal mijn haar in een vlecht of een hoge staart.

    BeantwoordenVerwijderen