Maybelline Lash Sensational Mascara.

It's all about the lashes! Nu ja, toch als je het mij vraagt; hoe zwarter, hoe liever en hoe meer volume en lengte, hoe beter! Als er één mascara is waar er de laatste tijd veel om te doen is, is het wel de Maybelline Lash Sensational Mascara. Net een mascara opgemaakt, dus helemaal klaar om deze rakker uit te proberen, lees je even mee?fashion blog
Deze mascara zit in een heel Maybelline-esk tubetje en ook het borsteltje komt me niet onbekend voor. Het is bijna identiek aan het borsteltje van de Falsies-mascara, maar het is ietsje minder gebogen en heeft net wat meer "haartjes". 

Je kan deze mascara best ultra-black noemen, want met heel weinig moeite zijn je wimpers zo zwart als wat, helemaal top! De formule is goed, maar het is zo'n mascara die je eerst een paar weken moet laten uitdrogen opdat de formule optimaal werkt. In het begin vond ik die namelijk aan de dunne kant en vond ik dat hij m'n wimpers niet helemaal meenam en mooi separeerde. Dat probleem is dus helemaal van de baan nu hij enkele weekjes oud is. 

Verder werkt de mascara helemaal prima en vlekt hij niet op een lange werkdag!
Nog even de resultaten. Op de bovenste foto draag ik geen mascara, op de onderste foto heb ik de mascara met 1 laagje aangebracht op de bovenste en onderste wimpers. Best een verschil hè!


fashion blog

fashion blog
Ik moet zeggen dat het best een tijdje geduurde heeft vooraleer ik fan was van deze mascara, maar na hem even in gebruik te hebben, zou ik hem best aanraden. Heb jij hem al aan de test onderworpen? 

Share:

2 reacties