Ouder Worden & Jouw Stijl Vinden.

Ja, dat lees je goed, ouder worden. Het lijkt nu iets heel stoms, want ik ben nog maar 21, maar toch heb ik het gevoel dat de tijd zonder aankondiging aan me voorbijsnelt. Ouder worden betekent voor mij ook wat mijn stijl aanpassen. Vrouwelijker, volwassener, klassieker,...? Vandaag vertel ik jullie meer over ouder worden en je eigen stijl vinden.belgische fashion blog

Je bent een tiener en wees eerlijk, je draag alles wat de rest van je klas ook zo ongeveer draagt. Ikzelf was zo een verlegen type dat nooit zou durven dragen wat ik écht wilde dragen en eigenlijk ook nooit zocht naar mijn eigen stijl. Een gewone jeans, een topje, en een cardigan, het zal zo ook wel goed zijn, toch?

Ik ben mezelf pas echt beginnen ontwikkelen toen ik van de middelbare school af was. Je gaat naar de universiteit of hogeschool, of je begint te werken, maakt niet uit, je komt in een nieuwe omgeving terecht. Een omgeving die je ook nieuwe inzichten schenkt, want hé, er zijn nog mensen die zich kleden zoals ze willen en die er niet doorsnee uitzien, maar die ook een nieuw licht laat schijnen op hoe jij jezelf ziet. Ik begon ook mijn blog rond die tijd en, laat ons heel eerlijk zijn, daar ben ik ook enorm in moeten groeien.

Ik moet je haast niet vertellen hoe mijn allereerste outfitposts eruit zagen. Heel gewoontjes, doorsnee, en de normaalste kledingstukken van de wereld. Ook daar groei ik nog steeds in, maar ik begin nu eindelijk wel de stijl te dragen die ik écht bij me vind passen. Een stuk vrouwelijker, casual-chique, net wat netter en outfits waarvan de kledingstukken écht op elkaar afgestemd zijn.

Je eigen kledingstijl is een groeiproces, iets waar je doorheen rolt en wat zich ook aanpast aan jouw leeftijd. 21 is echt een leeftijd waarbij ik even het gevoel heb dat ik een volwassen persoon geworden ben, iemand met een eigen stijl, die ik ook gerust kan dragen en waar niemand raar moet van opkijken.Hoe ervaar jij de evolutie van je leeftijd en kledingstijl?

Share:

0 reacties