Fashpiration Friday: So Velours.

Eén van de grootste trends voor deze herfst en winter is de velours trend. Het doet mij een beetje terugdenken aan mijn kindertijd, toen een broek uit velours helemaal in was. Dit is dus voor mij een echte childhood throwback! Kijk je even mee naar mijn favoriete stukken?belgische fashion blog


De eerste broek is zeker niet voor iedereen, mede dankzij zijn print, maar ik heb laatst een gewone zwarte versie hiervan gekocht en ik ben in love! Ik zou dit eigenlijk echt durven dragen, gecombineerd met een heel neutraal bovenstuk en simpele zwarte schoentjes eronder. Iets voor de durvertjes!

Mocht je deze trend nog een beetje in twijfel trekken, dan is deze trui zeker iets voor jou. Hij is gemaakt van een gewoon stofje, maar er zijn velours details op aangebracht, wat ik echt heel mooi gedaan vind. Ideaal voor op een broek met wijde pijpen, of je favoriete skinny jeans en sneakers!

Nog een manier om velours te incorporeren in je outfit zonder dat het super obvious moet zijn, is om het in je kaftan te verwerken. Ik heb terug iets gelijkaardigs gekocht onlangs (ik kan niet wachten om hier een outfitpost mee te doen!) en ik ben er helemaal weg van! Het is erg fashionable, maar toch nog cozy genoeg voor de koude wintermaanden. 
Shortjes zijn tegenwoordig geen kledingstukken meer die je enkel in de winter kan dragen. Je kan het combineren met blote benen maar over-the-knew boots wanneer je het niet snel koud krijgt, maar je kan er ook gerust een panty onder dragen. Opnieuw, heel makkelijk te combineren, maar je bent wel helemaal on trend!
Hoe cute is het zwarte jurkje! Ik vind het eigenlijk vrij subtiel staan, en zou het direct combineren met een witte blouse eronder, een zwarte maillot en leuke brogues. 


Wat vind jij over deze velours trend? 

Share:

3 reacties

  1. Dat zwarte jurkje vind ik wel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Velours is echt niet mijn ding... Misschien dat ik er nog wat in moet komen maar tot nu toe nog niets van gekocht :p Wel vind ik de trui met velours applicatie sheel mooi! Dit zou ik dan weer wel dragen aangezien het niet helemaal velours is :-)

    BeantwoordenVerwijderen