Food Tip: Vos Coffee & Tea.


Wie mij kent, weet dat ik een echte koffie-addict ben. 's Morgens bij het ontbijt, 's middags (het liefst met een koekje erbij), om even te bekomen of gewoon omdat ik het zo lekker vind. Aangezien ik in de week het meeste in Gent vertoef, kom ik ook daar geregeld nieuwe plaatsjes tegen waar ik graag even binnenga, zo ook Vos Coffee & Tea.


Zin in een echte warme kop koffie, een chai tea, en misschien nog een toetje erbij? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik ontdekte dit adres toen ik van de campus kwam en zag dat Gent weer een koffiebar rijker was. Voor mij niet gelaten, ik ben er helemaal fan van! Het tentje is heel mooi ingericht, en zo instagramable, dat je hartje er sneller van gaat bonzen.


Ik kies standaard voor een gewone kop koffie, zwart, lekker straf van smaak en iets wat je helemaal opvrolijkt, want ja, ik word nu eenmaal vrolijk van een doodgewone kop koffie.VOS Coffee & Tea vind je in Gent, op de Zwijnaardsesteenweg 6, en je kan hen ook volgen op Facebook!


Voor welke lekkernij kies jij?

Share:

3 reacties

  1. Leuk, maar ik hou niet van koffie geef mij maar een warme chocolademelk :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'instagramable', love that, haha :-) Ik ben zelf meer een theedrinker dan een koffiedrinker.

    BeantwoordenVerwijderen