Personal Update.

Het is al een hele poos geleden dat ik nog eens een Personal Update met jullie deelde, maar aangezien ik het gevoel heb dat ik mijn blog weer op de rails heb gekregen, vind ik het hét moment voor een update. Lees je even mee?belgische fashion blog


Wanneer ik dit artikel schrijf, is het nog exact één maand tot het Kerstmis is. Eén maand! Nu moet ik zeggen dat wij thuis meer Kerstavond vieren in plaats van Kerstdag, maar hé. Ik kijk zo uit naar een gezellige avond met ons gezin, hapjes, drankjes, leuke gesprekken, yaaaas! Kerst draait voor mij eigenlijk meer rond een gezellige tijd, de boom opzetten, het huis Christmas-proof maken dan rond pakjes. Pakjes is maar een toevoeging, het is leuk, maar het zijn de gezellige momenten met je geliefden die je je het meest herinnert, niet?

Het einde van het jaar wil langs de andere kant ook zeggen: examens. Ook al is het niet zo fijn om tijdens de feestdagen te moeten studeren, prent ik mezelf altijd in dat ik al heel blij mag zijn dat ik kan studeren, en zo geraak ik er zeker doorheen. Ook, we zitten met zoveel studenten in hetzelfde schuitje, dus je vind zeker een soulmate tijdens dit gebeuren!

Verder ben ik heel blij dat ik terug helemaal gedreven ben om van mijn blog een leuke plek te maken. Ik moest ongeveer een maandje geleden even herbronnen denk ik, en dat heeft gelukkig goed geholpen! Er komt nu vrijwel iedere dag een nieuw artikel of een nieuwe video online en dat doet mij enorm veel deugd. Over die video trouwens,...nog zo blij dat ik mijn Youtube kanaal heb! Het is toch ook altijd leuk voor lezers om echt een beeld te kunnen vormen van de persoon achter de blog, dan enkel de artikels de lezen, vind je niet?Nu ga ik me verder lekker installeren op de bank, verder werken aan de blog, reikhalzend uitkijken naar Kerst en even kwijlen bij de gedachte aan de warmste kop chocomelk die je je kan inbeelden. Hoe gaat het met jullie?


Share:

2 reacties

  1. Leuk voor te horen dat het goed met je gaat, wij vieren ook altijd op kerstavond in de plaats van kerstdag :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen