Fashpiration Friday: Desginer Handtassen.

Toch wel iets waar de meeste vrouwen eens van dromen, maar het stiekem niet durven toegeven: een designer handtas in eigendom hebben. Louis Vuitton, Balenciaga, Mulberry, noem maar op! Vandaag toon ik jullie enkele handtassen die ik maar wat graag aan de hand zou dragen. Kijk je even mee?
belgische fashion blog


Een handtas voor wanneer je in een edgy mood bent: de Balenciaga Classic Metallic Edge City. Zwarte handtas, gouden hardware, in love! Ik zie dit zo gecombineerd met een paar overknee laarzen en een oversized grijze trui.

Burberry, wat ben je toch een prachtig merk. Het doet me direct denken aan een echte English tea, een mooi belegd sandwichje en een prachtige trench coat. The medium banner in leather and house check is méér dan klassevol. Het is een prachtige berry rode handtas met geruite details, en doet je er direct uitzien als een echte lady.

Mulberry staat voor mij gelijk aan een klassevol handtasje, maar toch met een frisse en jeugdige toets. Een perfect voorbeeld daarvan is de Mulberry Bayswater in Rose Petal Small Classic Grain. Deze handtas is beschikbaar in verschillende kleurtjes, maar ik vind de lichtroze echt tijdloos en er super schattig uitzien!

Een tasje dat je makkelijk over je schouder kan gooien en werkelijk overal bij past, is de Chloé Drew small texturized-leather shoulder bag. Ik ben echt van de lichtroze handtasjes voor op alledaagse basis, maar ik vind deze in een taupe kleur echt waanzinnig mooi!
De laatste tas heb ik maar onlangs voor de eerste keer gespot, maar oh boy, wat een plaatje! Ik heb het over de YSL Classic medium monogram satchel in cracked laather. Hij ziet er zo stoer uit, en om de één of andere reden zie ik hem altijd gecombineerd met een leuk hoedje, of een prachtige cape.

Welke designer tas zou jij graag aan je collectie toevoegen? 


Share:

2 reacties

  1. De Chloé Drew vind ik echt prachtig! Hij bestaat in zo veel verschillende kleuren met andere texturen of soorten leder. Alleen al dat slotje vind ik zo tof!

    BeantwoordenVerwijderen