Happy weekend!

Ik rek me uit, geeuw eens goed - want, geef toe dat jij dat ook doet - kijk naar de klok en realiseer me dat het weekend is. Het weekend staat voor mij gelijk aan een dagje rust, lekker wat blogs lezen, zelf natuurlijk wat blogjes schrijven en even genieten van mijn vrije dagen. Vandaag vertel ik jullie wat een weekend verder zoal voor me inhoud! Lees je even mee?belgische fashion blog
"Zeven uur, je moet je bed uitkomen, kwart voor acht, het is nu echt wel tijd." Tja, wie kent dit deuntje nu niet? Eerlijk is eerlijk, ik ben geen uitslaper en ben meestal iets na zevenen klaarwakker. Erg vind ik dat helemaal niet, zo heb je immers heel wat uurtjes om bezig te zijn met vanalles en nog wat.

Ik start de dag steevast met een lekker ontbijtje. Zes dagen op zeven haal ik een kommetje tevoorschijn, doe ik er lekker wat magere yoghurt door, wat Stevia of een andere "gezondere" suiker, voeg ik wat granola met honingsmaak toe en als laatste snij ik nog even een banaantje. Het ontbijt is mijn favoriete moment van de dag. Je zit samen met je gezin en blijft net wat langer aan tafel zitten dan op een doordeweekse dag.

Het productiefste ben ik in de voormiddag, dus ik zet dan alvast wat blogjes in gang, die ik dan later kan aanvullen met foto's - ik heb meestal eerst een idee dat ik uitschrijf voor ik foto's heb. Aankleden, daar wacht ik altijd (een beetje te) lang mee, want oh God, die kamerjas is zo geweldig zacht en warm! Uiteindelijk kies ik een lekker comfortabele outfit aan en afhankelijk van of ik een outfit shoot die dag of niet, breng ik al dan niet een make-upje aan.

De rest van de dag gaat eigenlijk wat op dit tempo door. Ik probeer me voor één keertje op de week niet helemaal vooruit te branden, maar ik probeer natuurlijk wel mijn planning voor die dag af te werken.
Hoe ziet jouw ideale start van de dag eruit? 

Share:

1 reacties

  1. Mijn dag start pas goed als ik lekker stevig ontbeten heb! En sporten doe ik eigenlijk 't lieft meteen daarna, ook al wordt dat afgeraden.

    BeantwoordenVerwijderen