Oh Clubmaster.

Ook al hebben we het zonnetje de laatste tijd een beetje moeten missen, ik kan toch niet de deur uitgaan zonder dat ik een zonnebril bij me heb, je weet maar nooit in dit wisselvallig Belgen-land! Onlangs kwam ik in aanraking met een erg leuke webshop: Cheapass Zonnebrillen. Vandaag vertel ik jullie wat meer en toon ik natuurlijk dit erg leuke brilletje!belgische fashion blogEen zonnebril is wat mij betreft een accessoire dat heel wat kan toevoegen aan je outfit. Ik ben bijvoorbeeld enorme fan van een zwarte coltrui en een zwart leren jackje, maar dat kan er al snel een beetje eentonig gaan uitzien. Door het toevoegen van een zonnebril lijkt je outfit toch dat tikje meer interessant, vind je niet?

Cheapass Zonnebrillen is een webshop die, zoals de naam het al een beetje verklapt, zonnebrillen verkoopt aan een heel zacht prijsje, en wie is daar nu geen fan van? Ik ben iemand die niet alleen graag afwisseling heeft wat mijn outfit betreft, maar ook wat mijn bril betreft. Ik heb al een Rayban-modelletje, een vrij rond modelletje, maar iets als dit ontbrak eigenlijk nog in mijn zonnebril collectie.


Cheapass Zonnebrillen heeft een groot assortiment aan dames zonnebrillen, dus een keuze maken was niet zo makkelijk. Ik besloot uiteindelijk te gaan voor "The New Black Clubmaster", een model dat ik sowieso erg leuk vind, en met met een matte afwerking, ook niet alledaags. Ik heb vooral brillen die vrij fijntjes en dainty zijn afgewerkt, en dan vind ik zo'n stoer model als dit wel een leuke afwisseling. Ook heeft de bril gouden details, wat goed bij mijn andere accessoires past, zoals mijn juwelen.belgische fashion blog

belgische fashion blog

belgische fashion blogDit rakkertje heeft een erg zacht prijskaartje, en ik ben er helemaal dol op. Wat vind jij?

Deze bril werd me opgestuurd door Cheapass Zonnebrillen, dit is geen gesponsorde post.

Share:

1 reacties