Tips Tegen Monday Blues.

Maandag, monday, montag,...de eerste dag van een nieuwe werkweek en voor velen onder ons toch even een dag waarop we ons liever nog eens zouden omdraaien in bed en de klok ontelbare keren negeren. Vandaag geef ik 5 tips om te vechten tegen de monday blues. Lees je even mee?belgische fashion blog
Een nieuwe manicure doet voor mij wonderen. Dit is dan meestal iets wat ik de avond ervoor doe, want hé, ik heb daar 's morgens geen tijd voor wanneer ik vroeg in de les moet zijn (*zucht*). Ik kies even mijn favoriete kleurtje uit, op dit moment de L'Oréal Color Riche le Vernis in Boudoir Rose, lak op mijn gemakje mijn nagels en dan ben ik 's ochtends nog zo blij dat ik met een verse manicure de week kan beginnen.

Goed ontbijten heb ik echt nodig om vol energie aan de week te kunnen beginnen. Mijn standaard ontbijtje kennen jullie ondertussen: magere yoghurt (flink wat), granola met honing en een banaan. Ik kan hier een paar uur goed mee vooruit en ik kan er helemaal tegen!

Een leuke outfit uitkiezen. Want wanneer mijn humeur niet meezit en ik mij outfit niet leuk vind, tja, dan vind ik even niets goed. Tegenwoordig ben ik helemaal van de zwart-wit combinatie, dus ik denk dat ik vandaag maar even mijn allernieuwste jas en kaftan van Zara uit de kast haal.

Mijn favoriete parfum opspuiten, want oooh, Lancôme La Vie est Belle is zo'n prachtig parfum! Heel fris, fruitig, maar toch goed aanwezig. Excuseer me even terwijl ik mijn sjaal in het rondgooi en zo de hele kamer vul met deze prachtige geur.

Een leuke catch-up met je vrienden, ouders,...of wie je maar wil! Al doe je een spontaan praatje met de persoon die net even een koffie voor je klaarmaakt, het beurt me allemaal op!Wat doe jij om de monday blues tegen te gaan?

Share:

2 reacties