Fashpiration Friday: Volant.

Zin in een romantisch outfitje? Dan is een jurkje, bloesje,... met volant echt helemaal iets voor jou! Vandaag zet ik even mijn favorieten op een rijtje, kijk je mee?
Een witte blouse is sowieso een must-have in je garderobe, maar wanneer je er toch wat een twist aan wil geven, dan is deze blouse met volants echt helemaal iets voor jou. Het ziet er net een tikje interessanter uit, en gecombineerd met een geklede zwarte broek en zwarte patent loafers ziet dit er helemaal top uit!
Och, wat ben ik helemaal verliefd op dit jurkje! Dit ziet er zo boho-chique uit, dus als je fan bent van die stijl is dat ook nog eens helemaal meegenomen. Bovendien is bordeaux één van mijn favoriete kleuren voor het najaar, dus het kan bijna niet mislopen! Ook ziet het er leuk en zwierig uit en vrolijkt het heel erg op in deze winterkou!

Leopard print in een volant jasje, come to mamaaaa! Ook zie je hier dat de volant trend gecombineerd wordt met wat 70's-wijde mouwen, wat ik helemaal top vind. Op de site staat het gecombineerd met een rokje, maar ik zie dit ook helemaal tot zijn recht komen met een flared jeans
Volant moet natuurlijk niet altijd gecombineerd worden in een bovenstuk, het kan ook prima in de vorm van een rok, een kokerrok in dit geval! Ik zou dit zeker dragen voor een specialere avond of om uit-eten te gaan. Nog even een leuke top, court shoes en done! (En psst,...dit item staat ook nog eens in de sale!)
Als laatste vond ik nog dit erg leuke kanten topje, gecombineerd met volant. Het is zeker een iets specialer item wat je erg fashionable kan maken, maar wat je zeker ook kan combineren met een jeans om het net wat casual te maken. Heel veelzijdig bloesje, dit!


Welk item is jouw favoriet?

Share:

0 reacties