Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil!

Ik wist dat deze nieuwe lipproducten dezer dagen bij kruidvat zou moeten arriveren. En ja hoor, toen ik deze week binnenliep bij Kruidvat lagen deze productjes al stiekem te lonken naar mij. Deze Intense Velvet Lip Pencils zijn mat, houden lang en komen in de meest fantastische kleuren. Kijken jullie even mee? 

review maybelline color drama intense velvet lip pencil

De verpakking van deze productjes is heel erg simpel, maar hoe ga je een potlood anders verpakken. Jep, potlood. Het zijn in principe jumbo lippotloden. Je moet ze scherpen, dus haal alvast even een XL puntenslijper in huis! Het achterkantje van deze potloden is voorzien van een aparte kleur, zo herken je ze in je stash!

review maybelline color drama intense velvet lip pencil

Er zijn een heel aantal leuke kleurtjes verkrijgbaar, maar deze 3 sprongen er voor mij het meeste uit:

 • 310 Berry Much: een paarse, vampy kleur. Niet voor iedereen weggelegd, maar oooooh ik ben er weg van!
 • 410 Fab Orange: een oranje-rode kleur die van je lippen voorzien van een lekker felle, intense kleur.
 • 630 Nude Perfection: een nude kleur met een meer bruinige ondertoon.


review maybelline color drama intense velvet lip pencil berry much

review maybelline color drama intense velvet lip pencil fab orange

review maybelline color drama intense velvet lip pencil nude perfection


Swatches Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil "Nude Perfection"

review maybelline color drama intense velvet lip pencil nude perfection

review maybelline color drama intense velvet lip pencil nude perfection

review maybelline color drama intense velvet lip pencil nude perfection


Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil "Fab Orange"


review maybelline color drama intense velvet lip pencil fab orange

review maybelline color drama intense velvet lip pencil fab orange

review maybelline color drama intense velvet lip pencil fab orange


Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil "Berry Much"


review maybelline color drama intense velvet lip pencil berry much

review maybelline color drama intense velvet lip pencil berry much

review maybelline color drama intense velvet lip pencil berry much

review maybelline color drama intense velvet lip pencil berry much


Deze lippotloden hebben een satijn finish. Ik zou eerst mat gezegd hebben, maar het kleine glansje verraadt me. Ze brengen heel makkelijk aan, al zou ik bij de fellere en donkerdere kleuren wel aanraden om een lippenseeltje te gebruiken, zeker wanneer de potloden wat minder scherp worden. Daarnaast blijven deze lipproducten echt een heel aantal uren zitten en zijn ze makkelijk bij te werken!

Ik ben echt weg van de kleuren! Nude Perfection, een perfecte nude kleur; Fab Orange, een onbeschrijflijk felle oranje-rode kleur en dan de donkere kers op de taart: Berry Much.
Berry Much is zeker niet voor iedereen, en ook al ben ik het gewend om met de felste kleuren op straat te lopen, bij deze moest ik toch ook even slikken. Desondanks ben ik er weg van en ga ik deze kleur gewoon rocken deze winter! Ik zou wel mijn ogen net wat zwaarder opmaken om het evenwicht te behouden. 

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze prachtige Color Drama Intense Velvet Lip Pencils kosten €6,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de drogisterij.

Wat is jouw favoriete kleurtje? 

Share:

8 reacties

 1. Ik moet Berry Much hebben! Ik hou van donkere kleuren en deze lijk me erg mooi, ik ben het met je eens dat het niet voor iedereen weg is gelegd maar ik deze kleur wel proberen. Nude Perfection lijk me ook erg mooi maar ik ben bang dat die te licht is voor mijn huidskleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dat ziet er gaaf uit zeg!? Dat had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh prachtige kleuren
  die berry much is gewoon geweldig!

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Fab Orange staat jou echt goed! Drogen ze je lippen niet uit? Dat probleem heb ik altijd bij lippotloden :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rani, voor je zo'n lippotlood aanbrengt, raad ik je aan om 5min op voorhand even lipbalm aan te brengen dat je eventjes laat intrekken en dan weer verwijdert. Je zal merken dat de potloden veel minder snel gaan uitdrogen.

   Verwijderen
 5. Hele mooie kleueren, nooit gedacht dat poloden zo'n mooi effect hadden.

  -X-
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen