Review: Nieuwe Essence Longlasting Lipsticks!

Een tijdje geleden breidde Essence, net als Catrice, hun assortiment uit. De 3de schappen van Catrice zijn wat makkelijker te vinden dan die van Essence, maar deze week kwam het me tegemoet en ik stond toch eventjes perplex van de grootte! Jullie weten dat ik hele grote fan ben van de Essence Longlasting Lipsticks en aangezien die lijn werd uitgebreid met enkele prachtige kleurtjes, besloot ik ze mee te nemen! Lees je even mee?

review essence longlasting lipsticks


Er kwamen vier nieuwe kleurtjes uit, nummers 16, 17, 18 en 19. De enige die ik niet meenam was 19 aangezien dit een zwarte kleur is, en laat ons eerlijk zijn, dat is geen kleurtje die in mijn make-up bag zal belanden! Ik ben helemaal weg van deze lijn. Ze zijn natuurlijk héél goedkoop, zijn zo zacht op de lippen en zijn ook nog eens goed gepigmenteerd. Net zoals de andere komen deze in een zwarte huls met een kleurindicatie aan de dop.

review essence longlasting lipsticks

review essence longlasting lipsticksOm even een goed beeld te krijgen van de kleurtjes zie je hier een foto zonder iets op mijn lippen.


review essence longlasting lipsticks


Essence Longlasting Lipstick 16 - I am yours!

Nummertje 16 is een prachtige berry kleur. Dat gezegd zijnde, heeft hij toch een hint felheid, wat hem een neutrale kleur maakt met net dat ietsje meer. Zoals we gewoon zijn van deze lipsticks is hij heerlijk zacht op de lippen en mooi gepigmenteerd.


review essence longlasting lipstick 16 i am yours

review essence longlasting lipstick 16 i am yours

review essence longlasting lipstick 16 i am yours

review essence longlasting lipstick 16 i am yours

review essence longlasting lipstick 16 i am yours

review essence longlasting lipstick 16 i am yours

Essence Longlasting Lipstick 17 - I love cake pop

Als ik me niet vergis heeft Essence vorig jaar een collectie uitgebracht, de Cookies & Cream collectie, waar er een blush inzat met dezelfde naam. Kan jij je dat nog herinneren?
Nummertje 17 is een prachtige felroze kleur. Ik had eerst wat schrik om deze te dragen, aangezien roze lipsticks met een blauwe ondertoon me meestal niet heel mooi staan. Deze is zeker een uitzondering en ziet er gewoonweg prachtig uit. Net als de andere kleurtjes is deze ook heel creamy op de lippen en heeft hij een mooie pigmentatie.


review essence longlasting lipstick 17 i love cake pop

review essence longlasting lipstick 17 i love cake pop

review essence longlasting lipstick 17 i love cake pop

review essence longlasting lipstick 17 i love cake pop

review essence longlasting lipstick 17 i love cake pop

review essence longlasting lipstick 17 i love cake pop


Essence Longlasting Lipstick 18 - Matt wanted!

Essence heeft reeds twee andere matte lipsticks in deze lijn: Oh so matt (een nude kleur) en Adorable Matt (een prachtige rode kleur). Ik wist dus op voorhand dat ik hele grote fan zou zijn van deze kleur en ik werd zeker niet teleurgesteld. Nummertje 18 is een prachtige donkerrode kleur met een berry touch. Deze is iets matter dan de andere, wat natuurlijk de bedoeling is, maar brengt ook heel makkelijk aan en heeft ook een hele mooie pigmentatie.


review essence longlasting lipstick 18 matt wanted

review essence longlasting lipstick 18 matt wanted

review essence longlasting lipstick 18 matt wanted

review essence longlasting lipstick 18 matt wanted

review essence longlasting lipstick 18 matt wanted

review essence longlasting lipstick 18 matt wantedIk had het al verwacht, maar ik ben helemaal weg van deze kleurtjes! Het verrast me telkens weer hoe aangenaam deze lipsticks aanvoelen en hoe goed ze blijven zitten. De Matt Wanted overleefde het zelfs tijdens het diner op oudjaar! Soms denk ik erover na om alle kleurtjes aan te schaffen en eens een video met lip swatches te maken, wat denken jullie daarover? 

Deze prachtige nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar in geselecteerde Kruidvat filialen voor het énorme zachte prijsje van €2,39. Welke is jouw favoriet? 

Share:

11 reacties

 1. Ik vind ook deze kleuren weer heel mooi, Essence heeft het goed voor elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn echt drie mooie kleuren! Ik begin Essence steeds meer te waarderen, hoewel ik er vroeger helemaal niets van moest weten (:
  xo Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een video met alles essence lipsticks geswatched zou crazy zijn! Daarom alleen al zou ik er naar kijken en waarschijnlijk dan ook bijna heel de collectie kopen haha! :p Maar als je ze allemaal echt graag draagt waarom niet doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb voor morgen een artikel over nr 14 en 15 :) dit zijn ook hele mooie kleuren!. Ik vind i love cake pop mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren, ze staan je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren. Vooral matt wanted vind ik prachtig bij je staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw dat zijn echt weer super mooie kleuren! En je staat ook altijd zo goed met lipstick. Een video met allemaal swatches is echt een goed idee, doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het zeer mooie kleurtjes, helaas werkt deze lijn niet voor mij. Jammer want het is echt niet veel geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nu wil ik deze echt alledrie.... (mss best even checken of ik er niet toevallig al eentje van heb... Komt me wel vaker voor :) )

  BeantwoordenVerwijderen