Catrice Ultimate Stay Lipsticks.

Als er één product was dat op mijn verlanglijstje stond bij het aankondigen van het derde schap van Catrice, waren het de nieuwe Ultimate Stay lipsticks wel. Er leken eindelijk wat meer unieke kleuren tussen te zitten en de naam Ultimate Stay deed me al helemaal wegdromen; matte, velvet finish, goede pigmentatie,...hmm. Benieuwd of Catrice deze verwachtingen kon inlossen? Lees dan snel even verder!

review catrice ultimate stay lipsticks

In totaal bevat deze nieuwe lijn 12 kleuren, van subtiel nude tot vurig rood. Ik koos vier kleurtjes uit die genoeg van elkaar verschillen om een goed review te kunnen schrijven.

De verpakking is niks speciaals maar wel kwalitatief goed afgewerkt. Het is een slanke, zwarte verpakking met een matte finish. Heel klassiek, maar toch wat chiquer wat budget lipsticks betreft.

review catrice ultimate stay lipsticks


review catrice ultimate stay lipsticks

Mijn lippen zonder iets op: 

review catrice ultimate stay lipsticks

Catrice Ultimate Colour Lipstick - 050 Mauve Your Lips 

Mauve Your Lips is een héle mooie donkerdere nude kleur met een mauve ondertoon. Dit is wat ik zou noemen de perfecte nude kleur voor in de winter, hij is net iets "dramatischer" dan de doorsnee nude kleur. Verder brengt deze lipstick makkelijk aan en is de kleur egaal. 

review catrice ultimate stay lipstick mauve your lips

review catrice ultimate stay lipstick mauve your lips

review catrice ultimate stay lipstick mauve your lips

Catrice Ultimate Colour Lipstick - 060 Floral Coral 

Deze kleur vind ik dan weer een goede bal van Catrice, hij is net wat meer uniek. Ik zou het beschrijven als een medium roze kleur met een subtiele blauwe ondertoon. Ook deze kleur brengt makkelijk en egaal aan.

review catrice ultimate stay lipstick floral coral

review catrice ultimate stay lipstick floral coral

review catrice ultimate stay lipstick floral coral

Catrice Ultimate Colour Lipstick - 120 Looks like Coral!

Dit is zeker een kleurtje dat je meeneemt van de zomer naar de herfst. Het is nog steeds een vrij felroze-koraalkleur, maar door de diepte die deze kleur heeft kan je hem ook in de herfst nog vrij makkelijk dragen. Deze kleur bracht makkelijk aan, maar een kwastje is misschien wel aan te raden om de vorm perfect te krijgen. 

review catrice ultimate stay lipstick looks like coral

review catrice ultimate stay lipstick looks like coral

 Catrice Ultimate Colour Lipstick - 070 Plum & Base

Hallelujaaaaaah! Een prachtige donkere kleur, dat kom je tegenwoordig ook niet gauw tegen in de drugstore. Dit is een perfecte mengeling van fuchsia, paars en rood, prachtig gewoon! Deze zal ik vast heel veel dragen komende herfst en winter! Ook deze bracht makkelijk aan maar een kwastje zou terug goed van pas komen. 

review catrice ultimate stay lipstick plum & base

review catrice ultimate stay lipstick plum & base

Dit is dan zo'n foto die je eigenlijk niet neemt voor de lipswatch maar omdat je raar zit te doen achter je camera. Toch kon ik het niet laten deze erbij te zetten.

review catrice ultimate stay lipstick plum & base


Ik ben zeker heel blij met deze lipsticks. Ze brengen makkelijk aan ondanks het feit dat ze een semi-matte finish hebben. Ik zeg semi-mat omdat je in het juiste licht toch nog een glansje kan bespeuren. Zelf vind ik het zeker comfortabele lipsticks om te dragen, al raad ik je aan op voorhand je lippen even te scrubben en een goede lippenbalsem op te smeren, voor het zicht alleen al.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze lipsticks kosten €4,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in geselecteerde Kruidvat filialen, een lijstje vind je hier

Welke kleur is jouw favoriet? 

Share:

12 reacties

 1. Ze zien er allemaal heel goed uit! Plum&Base is toch wel mijn favoriet :-) Ik hoop nu wel heel snel een filiaal te vinden waar de grote schappen reeds geïnstalleerd zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtige kleuren, en voor die prijs!! Ik vind de Plum & Base ook echt tof! Ik denk dat ik ze alle vier wel wil aanschaffen. Goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het niet erg dat ze semi mat zijn, ik vind het juist wel mooi! Vooral de laatste twee kleurtjes vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren en staan je heel goed ! Volg je blog nu ook xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat heb je mooie en gevarieerde kleurtjes uitgekozen. Super review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, de tweede en vierde kleur vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ze allemaal, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De 050 mauve your lips staat je echt goed! Ik denk dat ik hem morgen ook maar eens ga kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt prachtige kleuren (al is de laatste misschien niet meteen mijn kleurtje)!

  BeantwoordenVerwijderen