Blushes combineren en tips!

Vandaag ga ik het eens wat uitgebreider hebben over blushes, een onderwerp dat ik niet zo vaak aansnij op mijn blog. Begrijp me niet verkeerd , ik hou van blush, maar ik gebruik vaak dezelfde op een dagelijkse basis. Vandaag toon ik jullie welke combinaties ik maak + enkele tips om je blushes langer te laten zitten op je huid! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Elk van deze blushes is waarschijnlijk al eens voorbijgekomen.

In de roze categorie : MAC Pink Swoon (sheertone blush) , ELF Tickled Pink, Bourjois creme blush "Rose Tender". Pink Swoon is een roze blush met koele ondertoon. Heel erg mooi en doordat het een sheertone finish is , is hij niet supergepigmenteerd en heb je dus minder kans dat je op een clown lijkt wanneer je het hebt aangebracht. Tickled Pink zit wat aan het andere spectrum van de roze kleur : dit is een neutrale licht roze kleur met zilveren shimmers. Enorm mooi voor elke dag, en deze blush is vrij goed gepigmenteerd! Als laatste hebben we een creme blush : "Rose tender" van Bourjois, heel fijne textuur, terug een neutrale , misschien iets meer met een koele ondertoon, blush.


Dit zijn mijn drie favoriete roze kleurtjes, maar hoe laat je een blush nu langer zitten op je huid? Dat kan door ze te combineren. Handig is om eerst een laagje cremeblush aan te brengen en daarover een laagje poederblush. Doordat je een poeder aanbrengt over een creme, wordt het creme product eigenlijk geset, en daardoor zal het langer blijven zitten. Hetzelfde trucje kan je natuurlijk toepassen met mijn 2 favoriete peachy - koraalkleurige blushes :

MAC Cremeblush "Something Special" en ELF blush "Candid Coral". Something Special is een hele peachy creme blush zonder shimmers en Candid Coral is een peachy, koraal kleur met gouden shimmers. Dit is eigenlijk een ideale zomercombinatie, en ook hier kan je de productjes over elkaar aanbrengen voor een optimaal resultaat.

Zo, dit waren mijn favoriete blushes + tips! Heb jij nog een favoriete blush/ handige tip, laat hem dan zeker achter in de reacties!

Tot de  volgende, xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

1 reacties

  1. Handige tips!! Nu weet ik hoe ik een blush en highlighter samen kan gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen