Beauty - De zomerse basis.

Fi-na-lly, summer has arrived! Tijd om de zonnecrème boven te halen, een nieuwe montuur uit te zoeken voor onze zonnebril en onze favoriete nagellakjes boven te halen. Nog iets anders wat we ook aanpassen naarmate het wat warmer wordt, is onze make-uproutine. Liefst niet te dik, maar we willen er toch een beetje goed uitzien. Vandaag toon ik jullie mijn favoriete producten voor een zomerse basis.
zomerse basis make-up productenJullie weten ondertussen wel dat de Rimmel Wake Me Up foundation voor mij een must is in mijn make-up bag. Het is een prima foundation om in de winter te gebruiken, aangezien dit product je huid een beetje leven geeft, maar hij kan natuurlijk ook in de zomer gebruikt worden. Aangezien mijn huid niet echt veel probleempjes heeft, gebruik ik in de zomer een ultradun laagje, net genoeg om de roodheid uit mijn gezicht te halen.

Mijn favoriete concealer van het laatste half jaar is de Maybelline Fit Me concealer. Nu heb ik wel eens gehoord dat deze bij sommige mensen er een beetje cakey kan uitzien onder de ogen, maar daar heb ik geen last van. Het is dus een prima keuze om te gebruiken onder je ogen in combinatie met je foundation, maar ook op kleine plekjes is hij heel fijn. Heb je echt een hele goede huid? Gebruik dan enkel wat concealer en poeder!

De The Body Shop All-in-one BB cream hoeft zich voor mij allang niet meer te bewijzen. Het is een grijze crème dat micropigmenten bevat die barsten wanneer je het product in je gezicht blendt. Dit product past zich daardoor aan aan jouw huidskleur, wat er mede voor zorgt dat dit product er ultra natuurlijk uit gaat zien. Ook is hij heel fijn in combinatie met de Rimmel wake Me Up foundation. Het enige kleine nadeeltje is dat mijn huid er soms op reageert met een klein pukkeltje, maar dat ligt natuurlijk aan mijn eigen huid en geldt niet voor iedereen.
zomerse basis make-up producten

zomerse basis make-up productenWat zijn jouw basis must-haves voor deze zomer?


Share:

1 reacties