Review - Rimmel Provocalips 16 hr Kissproof Lip Colour.

Na de Apocalips, matte Apocalips en al zijn kompanen is er nu een nieuw product op de markt van Rimmel: de Provocalips. Net wat beter, toffer, gaver en mooier? Lees snel even mee!review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colourDe Provocalips zijn de opvolgers van de Apocalips lip lacquers, in mijn ogen althans. Daar was ik niet zo'n fan van, maar aangezien deze productjes wel goed bevonden werden door mede-bloggers, besloot ik ze toch maar mee te nemen.

Ik besloot twee kleurtjes te halen waarvan ik wist dat ik ze veel ging dragen: een oudroze kleur (wonder dat ik deze meenam aangezien ik een vrij moeilijk persoon ben op het gebied van roze lipkleurtjes), met de ietwat melige naam I'll call you, en een oranje-rode kleur, want hé, je kant nooit genoeg rode lipkleurtjes hebben, met de naam Kiss me you fool.review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour

review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour

review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colourDeze productjes beloven 16 uur te blijven zitten, en man, they do! Dit zijn de meest long-wear lipsticks die ik al heb uitgeprobeerd, en wees gerust, dat zijn er heel wat. Een spaghetti bolognese met extra groentjes? Geen probleem! Een lekkere pizza waarvan de mozzarella langs de randen heen druipt? Ook geen probleem! Deze productjes blijven vastgeroest en gaan nergens heen.
Dit product zou je moeten aanbrengen in 2 stapjes: bij de eerste stap breng je de kleur zelf aan, bij de tweede stap breng je een soort gloss/ sealer aan die het product op zijn plaats zou moeten houden en je lippen zou moeten blijven verzorgen doorheen de dag, al moet ik eerlijk zijn dat ik ze zonder de tweede stap ook prima vind dragen.review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour


Nu heb ik vaak de opmerking gehoord dat deze producten onmogelijk zouden zijn om eraf te halen. Nu dat is niet helemaal waar vind ik zelf. Ik haal deze productjes eraf met mijn geliefde The Body Shop Silky Cleansing Oil, mijn one and only love. Even wrijven, en eraf halen met een washandje of handdoek, en het product is weg.


Laat ons even een kijkje nemen naar deze twee knapperds!


Rimmel Provocalips 16 hr Kissproof Lip Colour - 200 I'll call youreview swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour

review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour

review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour
Rimmel Provocalips 16 hr Kissproof Lip Colour - 500 Kiss me you fool
review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour

review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour

review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour

Wanneer ik voor een alledaags kleurtje wil gaan, grijp ik de laatste dagen steeds naar de oudroze kleur, maar ook de rode kleur verlaat mijn everyday make-up bakje inmiddels niet meer. You know I love my red lipsticks.
review swatches rimmel provocalips 16 hr kissproof lip colour
Dit zijn echt de beste lipproductjes die ik in een hele lange tijd heb uitgeprobeerd en ik zou ze dan ook zeker aanraden! Verkrijgbaar bij Di, Kruidvat en online shops.Gaat jouw lipstick-hart hier ook sneller van slaan?

Share:

5 reacties

 1. Echt jammer dat Rimmel niet dierproefvrij is! Anders zou ik deze zeker ook gekocht hebben om eens te proberen aangezien echt iedereen er zo tevreden over is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben fan! Mooie kleurtjes heb je gekozen, ze staan je allebei super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf de kleur Little Minx, maar I'll Call You Staat nog op mijn wishlist! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze zelf niet zo mooi voor mij. Maar jou staan ze goed!

  BeantwoordenVerwijderen