MAC Relentlessly Red & All Fired Up.

Toen ik onlangs bij de schappen van MAC stond te kwijlen, kon ik het niet meer laten de Retro Matte lipsticks uit te proberen. Ze staan al zo lang op mijn lijstje, en je weet hoeveel ik van mijn felle kleuren hou. Ik besloot voor Relentlessly Red en All Fired Up te gaan, kijk je even mee?
MAC Retro Matte lipstick review swatches
MAC heeft een heel leger aan kleurtjes en finishes, maar voor mij kunnen de lipsticks niet fel genoeg zijn, en als het kan, nog even helemaal mat ook. De Retro Matte lipsticks klinken dan ook als muziek in m'n oren. Matter dan deze lipsticks wordt het niet en ze behoren tevens tot dezelfde lijn als de eeuwig beroemde Ruby Woo lipstick.


Dit zijn inderdaad héle matte lipsticks, ik vind het heerlijk! Er zijn veel anderen die zeggen dat deze te droog zouden zijn, moeilijk om mee te werken en dat je lippen er achteraf kapot van zouden zijn. Nu, dat ervaar ik helemaal niet. Ze zijn mat, dus je kan moeilijk verwachten dat ze eventjes als boter over je lippen gaan glijden. Daarnaast vind ik het ook beter om bij zo'n felle rakkers een volledig matte finish te hebben, zo belanden ze tenminste niet op je neus!
MAC Retro Matte lipstick review swatches

MAC Retro Matte lipstick review swatches

MAC Retro Matte lipstick review swatchesMAC Retro Matte Lipstick - Relentlessly Red.


Relentlessly Red is een felrode kleur met een flinke slag koraal erdoorheen. Dit is echt een heerlijke zomerse kleur en je hebt enkel nog een likje mascara en wat bronzer nodig om je look compleet te maken! Deze lipstick dekt enorm goed en valt prima mee om aan te brengen!
MAC Retro Matte Relentlessly Red lipstick

MAC Retro Matte Relentlessly Red lipstick

MAC Retro Matte Relentlessly Red lipstick
MAC Retro Matte Lipstick - All Fired Up.


Ik had oorspronkelijk gedacht dat Relentlessly Red mijn favoriet zou zijn, maar ik moet eigenlijk bekennen dat ik All Fired Up nog een tikje mooier vind (alsof dat al mogelijk was!). Dit is een prachtige donkerroze - berry kleur, met nog wat rood erin,...Het is een héél aparte kleur en eigenlijk moeilijk te beschrijven. Deze moét je gewoon in je collectie hebben.
MAC Retro Matte All Fired Up lipstick

MAC Retro Matte All Fired Up lipstick

MAC Retro Matte All Fired Up lipstick

Eindoordeel? Je moét deze lipsticks gewoon een keertje geprobeerd hebben! Ik ben er helemaal weg van, voor mij is dit de beste kleurkeuze die ik in één lijn ooit gezien heb en de finish is gewoon ook helemaal mijn ding.


Welke kleur is jouw favoriet?

Share:

5 reacties

 1. Ik raak steeds meer overtuigd van Relentlessy Red, wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Relentlessly Red staat ook nog op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat is Relentlessly Red een prachtige kleur! Binnenkort eens langs MAC gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh...twee prachtige kleuren, ze staan je erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen