The Aftermath #1.

Tijd voor een nieuw reeksje op deze blog: The Aftermath. Je herkent het vast wel, je hebt je net opgemaakt en je make-up tafel is een regelrechte chaos achteraf. Ik heb dit bijna elke dag, dus besloot ik er een artikel aan te wijden en jullie natuurlijk ook het resultaat van de look te laten zien. Kijk je even mee?

aftermath make-up blogIk besloot mijn stash eens te doorzoeken en producten te gebruiken die ik eigenlijk heel vaak links laat liggen.

Op mijn gezicht gebruikte ik als basis de The Body Shop Instablur primer (warme dag!), de Rimmel Wake Me Up foundation en de Maybelline Fit Me concealer. Ik poederde af met de MAC Studio Fix poeder. Om eens wat verandering in mijn routine te brengen, besloot ik te gaan voor enkel een contour kleur in plaats van bronzer, met de Sleek Face Contour Kit in Light. In de zomer hou ik énorm van cream blush dus ging ik voor de prachtige Cream Blush van Bourjois in de kleur 03. Als highlighter gebruikte ik ten slotte de Catrice Bronzing Highlighter Pen.


Ik besloot om wat meer de nadruk te leggen op de ogen in plaats van de lippen en ging voor een mooie, maar makkelijke bronzy look. Terug koos ik voor een creamy product, de Essence Effect Eyeshadow in Egypt's Treasure, voegde ik nog wat zwart oogpotlood toe wat ik daarna uitgeblend heb, de MAC Feline Eye Kohl, en besloot ik nog wat bruin oogpotlood op de waterlijn aan te brengen uit een Essence LE. Voor de final touch bracht ik nog een lichte, creamy beige kleur aan in de binnenste ooghoek , de Catrice Made to Stay Highlighter Pen in Eye Like. Nog een likje Lash Accelerator Endless mascara van Rimmel en de ogen zijn klaar! Voor de wenkbrauwen ging ik voor een ouwe vriend, de MAC oogschaduw in Omega.


Om de look dan helemaal af te werken koos ik voor de lippen nog één van de mooiste kleuren uit mijn stash uit, de YSL Rouge Volupté in nr 8, Pink in confidence!


Het resultaat,...
aftermath make-up blog
Wat heb jij laatst nog uit de achterste hoek van je stash gehaald? 

Share:

2 reacties

  1. Mijn Sleek palette in Vintage Romance. God, daar lag stof op ! Was 'em niet echt vergeten maar het is nu niet een palette dat je zo dagelijks gebruikt. Maar hey : het is zomer nu : felle kleuren mogen toch ? :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooie look! De finish van die foundation (of van het MAC poeder?) ziet er precies wel prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen