Favorieten van mei.

Ik weet dat ik deze keer een beetje laat ben, maar ik heb dit filmpje zo'n beetje tussen de soep en de patatten klaargespeeld. Desondanks toon ik jullie vandaag toch mijn favoriete items van de maand mei, enjoy!


Producten in deze video:


- Make Up Studio blush - Silk Rose
- ELF Contourblush & bronzing powder - Turks & caicos
- Bourjois Rouge Edition Aqua Laque - nr. 2 Rosé on the rocks
- Catrice Ultimate Colour lipstick - Pinkadilly circus
- John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion - Root Booster
- Fake aviators
- Rimmel Lash Accelerator Endless mascara
- The Body Shop All-in-one BB creamWat ik draag in de video:


- Ketting: H&M
- Ring: geen idee
- Top: H&M
- Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
- Maybelline Fit Me Concealer - 15
- ELF Contourblush & bronzing powder - Turks & caicos
- Make Up Studio blush - Silk Rose
- Essence Sun Club bronzer/ highlighter - Sun light
- Rimmel Lash Accelerator Endless mascara
- Catrice Ultimate Colour lipstick - Pinkadilly circus + Bourjois Aqua Laque in nr. 2 Rosé on the rocks.Vond je het een leuk filmpje, vergeet dan zeker niet om het een duimpje omhoog te geven en te abonneren, het is helemaal gratis!

Share:

1 reacties