John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion.

Fijn haar en volume, het lijkt iets wat maar moeilijk samengaat. Bij fijn haar denk je direct aan futloos haar, meestal zo plat als een pannenkoek én er zit ook niet al te veel leven in. Naast mijn vaste haarroutine gebruik ik ook steeds een volumespray bij het drogen van mijn haar met de haardroger. Mijn vaste Andrelon Verrassend Volume Duo Mist heeft het leven gelaten, dus tijd voor iets nieuws, lees je even mee?
review john frieda luxurious volume blow dry lotion root boosterEen beetje volume hier en daar, een beetje touperen,..het hoort er voor mij allemaal bij. Van nature heb ik heel sluik haar waar na wat onderhoud het afgelopen jaar wel wat meer volume inzit, maar dat er toch nog vrij plat en lusteloos kan uitzien. Een beetje hulp bij het drogen van mijn haar doet echter wonderen,...

In het verleden heb ik deze lijn al eens gebruikt, maar dan enkel de shampoo. Ik was er toen al heel tevreden over maar toen ik mijn all-time favoriete shampoo en conditioner, de L'Oréal Fibralogy lijn, ontdekte, schoof ik deze lijn van John Frieda, speciaal voor fijn haar, even aan de kant. Tot op heden dus. 

Zoals de naam het zelf zegt is dit product een root booster, wat zoveel wel zeggen als dat je meer volume krijgt bij je kruin wanneer je dit product in je handdoek droog haar spuit en het vervolgens wat inwerkt bij het drogen met de haardroger. Ik vind dit echt geweldig spul! Ik doe enkele pompjes op mijn haar, waarbij ik focus op de kruin. Daarna borstel ik het geheel door zodat het product goed verspreidt, waarna ik er de haardroger bij neem en alles ruw droog. Ik merkte gelijk dat mijn haar een stuk meer volume had dan wanneer ik niets zou gebruiken en als klap op de vuurpijl voel je het ook niet eens zitten, dikke prima!


Op de foto hieronder zie je links mijn haar dat net uit de handdoek komt (na ongeveer 20 minuutjes drogen), in het midden zie je mijn haar wanneer ik het net met de haardroger gedroogd heb en dit product heb aangebracht en rechts zie je dan het eindresultaat. Best netjes!
review john frieda luxurious volume blow dry lotion root boosterreview john frieda luxurious volume blow dry lotion root booster
Ik ben heel erg te spreken over dit product. Het laat mijn haar er niet alleen wat levendiger uitzien, het laat ook geen vies laagje achter, wat ik echt helemaal top vind! Dit product vind je in de drugstore!


Share:

2 reacties

  1. Ziet er goed uit Fien! :-) Het is zeker fijn dat hij geen vies of vet laagje achterlaat, wat dat is natuurlijk net wat je niet wil! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was ook benieuwd naar dit product en had het bijna besteld, maar ik moet van mezelf eerst een gelijkaardig product van bumble en bumble opmaken dat ik nog heb :D

    BeantwoordenVerwijderen