Review - Rimmel Lash Accelerator Endless mascara.

De oude is opgedroogd, de volgende belandt in het dagelijks make-uptasje: een nieuwe mascara! Ik had in het verleden wel reeds een mascara van Rimmel uitgeprobeerd, maar zo heel bekend was ik er eigenlijk nog niet mee. Ergens in mijn achterhoofd hoorde ik nog een stemmetje piepen die me vertelde dat ik al goede reviews had gehoord over de Rimmel Lash Accelerator Endless mascara. Kijk je even mee?
review rimmel lash accelerator mascara
De laatste jaren is Rimmel een vaste waarde geworden in mijn make-uptasje. Ik ben zowel fan van hun lipproducten als van hun bronzers en,...nu ook van hun mascara's! 

De Lash Accelerator Endless mascara heeft een plastic applicator, waar ik eigenlijk normaal niet de grootste fan van ben. Toch moet ik toegeven dat deze kleine rakker me aangenaam verrast heeft. Dit borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers énorm goed gesepareerd worden. Daarnaast geeft hij het nodige volume en blinkt hij uit in het geven van lengte aan je wimpers. Ook is de formule diepzwart.

Wat mij het meeste verrast heeft: het is onmogelijk om met deze mascara klontertjes te krijgen of wimpers die aan elkaar plakken. Ik nam de proef op de som en bleef mijn mascara opbouwen, maar het was eigenlijk "onmogelijk" om deze mascara er slecht te laten uitzien. Dit is dus eigenlijk de ideale mascara voor de beginner, de gevorderde en de ultimate mascara liefhebber.
review rimmel lash accelerator mascara

review rimmel lash accelerator mascara

Even ter vergelijking: links vind je de foto's zonder mascara, rechts met mascara. Hier bracht ik slechts 1 laagje aan om goed te kunnen zien wat weinig mascara al doet.review rimmel lash accelerator mascara

review rimmel lash accelerator mascara

review rimmel lash accelerator mascara

review rimmel lash accelerator mascara
Ik ben echt énorm tevreden over deze mascara en durf hem bijna boven mijn Clinique High Impact mascara plaatsen. Hebben jullie ervaring met de mascara's van Rimmel?

Share:

2 reacties