Snap, got you! - Examens.

Een Snap, got you. Deze "serie" stamt af uit de tijd dat ik besloot twee artikelen per dag online te plaatsen, iets wat ik terug wil opnemen na de examens. Ik vind het nog steeds leuk om jullie een beauty-artikel te geven met een net wat meer persoonlijke insteek. Lees je even mee?snap got you beautyblogSinds vorige week maandag ben ik druk bezig met de examens. Het is natuurlijk niet de fijnste periode van het jaar, maar hé, we moeten er door en dan maken we er natuurlijk het beste van! Ik ben erg gemotiveerd deze examenperiode omdat ik zo misschien binnen 1,5 jaar kan afstuderen in plaats van binnen 2 jaar. Even doortrappelen is dus de boodschap!

Ondanks het feit dat ik gewoon naar de campus ga om mijn examen af te leggen, zie ik er toch graag een beetje menselijk uit. Mijn foundation routine, die blijft altijd hetzelfde, maar ik leg graag een beetje de nadruk op mijn ogen omdat al dat friemelen tijdens een examen niet erg geschikt is bij het dragen van een felle lipstick. Het oog een beetje contouren met een medium bruine kleur is dus de boodschap! Daarnaast zet ik ook even een lijntje aan mijn bovenste wimperrand en smudge ik het een beetje uit en doe ik hetzelfde aan mijn onderste wimperrand. Wat nude oogpotlood in de waterlijn, de Rimmel Scandaleyes in nude om precies te zijn, doet mij er net iets wakkerder uitzien en een flinke laag van de Rimmel Lash Accelerator Endless mascara doet ook al wonderen.

De lippen hou ik meestal heel neutraal en de NYC Applelicious lipbalm - die ik trouwens niet meer vind ik de winkels, aaaaaah! - doet z'n werk goed. Nog wat krulletjes in m'n haar en klaar is Kees!
snap got you beautyblog

snap got you beautyblog
Welke make-up dragen jullie het liefst naar een examen/tijdens het werk?

Share:

3 reacties

  1. Ik vind je haren er heel mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look! Die Applelicious lip balm vond ik ook fijn! Vandaag droeg ik voor mijn examen de L'oreal Infallible foundation, Nars blush, Nars highlighter wat bruin oogpotlood van Rimmel en een MAC mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een erg mooie frisse look! Veel succes nog met de examens.

    BeantwoordenVerwijderen