Top Zomerse Nagellakjes.

Het is eindelijk zomer, wat wil zeggen dat ik toch net iets regelmatiger mijn nagellak stash induik dan in de rest van het jaar. Felroze, oranje en koraal kleurtjes zijn me niet vreemd, alsook die snoeperige pastelkleurtjes. Kijk je even mee naar mijn favorieten?
top zomerse nagellakLaten we van start gaan met de enkelingen in deze verzameling.

Natuurlijk ben ik een fan van de koraal kleurtjes. Zowel op mijn lippend als op mijn nagels! Een kleur die zowat tussen koraal en roze inzit is de Rimmel Lycra Pro nagellak in de kleur Jazz Funk. Dit is zowat het enige roze kleurtje dat ik duld op mijn nagels. Hij is lekker fel, maar past bijna bij alles.

Ook ben ik niet vies van een lekker blauw kleurtje, op 1 voorwaarde: het moet licht genoeg zijn en voldoende dekken. Maybelline Colorshow in Coolblue: check! Dit lakje lakt niet alleen erg fijn maar ziet er ook heerlijk zomers uit op de nageltjes.

Essie, mijn allerliefste Essie. Het zijn van de fijnste lakjes die er zijn, maar toch blijk ik er niet zo enorm veel te hebben. De prijs zal daar vast wel voor iets tussenzitten. Russian Roulette is wel echt prachtig, en TMI of niet, dit is mijn vaste kleurtje voor op de teennagels. Heerlijk bij die sandaaltjes met ongelooflijke print!
top zomerse nagellak

top zomerse nagellak

Soms gebeurt het natuurlijk ook dat ik wel meerdere lakjes van 1 bepaalde lijn bezit en ik ze allemaal ze leuk vindt,...dat ik het liefst heel de collectie zou aanschaffen. Dit gebeurde haast bij de L'Oréal Color Riche nagellakjes. Niet alleen zien ze er echt heel erg leuk uit, deze kleine rakkers behoren tot de beste van de drugstore. De lichtste, pastelkleurtjes vind ik dan nog het mooiste; 852 en 859.
top zomerse nagellak

top zomerse nagellak
Ook de Barry M Gelly Hi Shine Nail Paints zijn heel erg fijn om mee te werken. Ik heb de kleurtjes Mango en Satsuma, een prachtige peachy-oranje kleur en een donkerdere oranje kleur. Zoals de naam zelf het zegt, hebben ze een énorm glanzende finish en lijkt het een beetje alsof je een gelnagellak hebt aangebracht.top zomerse nagellak

top zomerse nagellak

top zomerse nagellak

top zomerse nagellak
Wat zijn jouw favoriete lakjes voor deze zomer?

Share:

3 reacties