MAC Beet Lip Pencil.

"I really recommend this beautiful color." Gaat naar de MAC store en ik moet het gewoon hebben. Dat is kort gezegd wat er gebeurd is toen ik dit prachtig lipproductje aan mijn stash toevoegde. Jullie weten reeds dat ik een enorme fan ben van Vivianna Does Makeup en wanneer zij iets aanraadt, is de kans groot dat ik het ook moét hebben. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
MAC Beet lip pencil review swatches

Zoals altijd was het een overweldigend gevoel toen ik alle lippotloodjes aan het swatchen was. Rood? Roos? Nude misschien? En toen spotte ik een kleur waarvan ik eigenlijk vergeten was dat hij op mijn wishlist stond, en dat is de kleur Beet uit de MAC Lip Pencil lijn.

Beet is een prachtige berry-rode kleur. You know I like my reds. Dit is eigenlijk meer een everyday rode kleur voor mij, aangezien hij niet zo enorm fel is, maar meer een beetje donkerder en net wat subtieler. Hij staat prachtig gecombineerd met enkel mascara en wat bronzer, voor die alledaagse ik zie eruit alsof ik heel lang bezig geweest ben met mijn make-up, maar eigenlijk is het niet zo - look.

Ik breng dit productje aan zonder er nog een lipstick overheen te doen, dat zou zonde zijn van de kleur. Werkt helemaal prima! Vlekkerig resultaat? Niet met deze rakker! De lippotloodjes van MAC zijn allesbehalve droog en voelen lekker comfortabel op je lippen. Dat maakt ze enorm geschikt om op zichzelf te dragen, of onder een andere lipstick. Wanneer je echt een kleurtje wil dat de hele dag blijft zitten, dan is een lippotloodje altijd een goede optie.MAC Beet lip pencil review swatches

MAC Beet lip pencil review swatches

MAC Beet lip pencil review swatches
Welk MAC product staat nog op jouw wishlist?Share:

3 reacties