Personal Update.

Op zondag is het tijd voor iets persoonlijks! Vandaag geef ik jullie een algemene update. Hoe gaat het ermee? Alles kits?  Zien we de examens nog zitten? Hier gaan we!

personal update beautyblog


Het leed dat "niet kunnen bloggen door de examens" heet, ugh, ik haat het! Op zich, tja, de examens zijn ook niet helemaal prettig, maar we moeten er nu eenmaal door. Het ergste vind ik gewoon dat ik jullie niet elke dag een nieuw artikel of een video kan voorschotelen. Waar ik soms dacht aan stoppen, weet ik nu zeker dat ik helemaal niet kan zonder alles van me af te schrijven en te praten over mijn interesses, ik moét gewoon bloggen. De examens zijn nu over halfweg, en dan bedoel ik que aantal en niet qua tijd, want waar ik eerst 4 examens op een week tijd had, zijn de laatste drie examens gespreid over 3 weken, nu ja,..

Verder merk ik dat ik de laatste tijd weer erg into make-up ben. Mijn interesse was er een hele tijd wat minder voor, maar ik vind make-up en beauty toch nog steeds héél erg leuk merk ik zelf. Enkele nieuwe lipsticks aanschaffen, ze mooi op de foto plaatsen, op zoek gaan naar nieuwtjes, ik vind het allemaal dik oké!

Verder gaat het eigenlijk vrij goed met me en gaat alles zijn normale gangetje. Ik kijk vooral uit naar 22 juni, de dag dat de examens voorbij zijn en ik me terug voor even volledig op mijn blog en Youtube kan concentreren. Ik kijk er zo énorm naar uit! Voor nu ga ik me nog eventjes gedragen als een echte student en blijft mijn bureau mijn tweede thuis en mijn pennendoos mijn beste vriend!


Hoe gaat het met jullie, lieverds? 

Share:

3 reacties

  1. Ik tel ook echt de laatste dagen af. Dit was mijn eerste jaar als leerkracht en vooral mentaal heb ik het zwaar gehad, maar ik heb er ook veel van geleerd. Nu is het uitkijken naar 1 juli wanneer ik op kamp vertrek als monitor. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik neem tijdens het studeren deze keer wel tijd om te bloggen, maar ik snap dat je dat niet kan doen. Ik deed dat vorig semester ook niet, maar het verschil is dat ik toen m'n diploma haalde en dat wat ik nu nog doe gewoon een extraatje is. Geen ramp dus als ik het niet haal, want ik twijfel eigenlijk nog een beetje of het wel iets voor mij is. Ik doe wel m'n best, maar ik neem gewoon ietsje meer tijd voor ontspanning omdat dit diploma niet van 'levensbelang' is :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel succes!! Ik weet wat het is, ben jarenlang jarig geweest midden in de examens... :s En nu ga ik voor het tweede jaar op rij op vakantie met mijn verjaardag :)

    BeantwoordenVerwijderen