Make-Up Look: Smokey Quartz (drugstore)

Die prachtige glinstering, die paarsige ondertoon die komt piepen,...nee, ik heb het voor één keer niet over de By Terry Ombre Blackstar in Misty Rock, maar die zou ook heel goed bij deze look passen. Wel heb ik het over het prachtige budget palletje van L'Oréal - La Palette Nude Rosé. Ik ben normaal niet echt een persoon die graag oogschaduw draagt, maar voor deze look mag je me zeker wakker maken. Kijk je even mee?

drugstore everyday smokey lookGezicht.


Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
Maybelline Fit Me Concealer - 15
MAC Studio Fix Poeder
ELF Contour & Blush - Turks & Caicos

Ogen.


L'Oréal La Palette Nude Rosé : 
- 6de kleur op het bewegend ooglid
- 7de kleur in de crease en onder het oog
- eerste kleur in de binnenste ooghoek.

Catrice Absolute Matt pallet:
- eerste kleur op het wenkbrauwbot
- laatste kleur subtiel aan de bovenste wimperrand

Rimmel Lash Accelerator Endless mascara


Lippen.


Bourjois Aqua Laque - 02 Rosé on the rocks
drugstore everyday smokey look

drugstore everyday smokey look

drugstore everyday smokey look

Wat zijn jouw favoriete oogmake-up productjes op dit moment?


Share:

2 reacties