Herontdekte producten in mijn stash.

Mijn dagelijks make-up tasje staat voor mijn neus en eigenlijk ben ik de producten die erin zitten helemaal zat. Ik loop even naar mijn stash en soms lijkt het alsof ik voor een make-up counter sta. Welk product heb ik te lang niet gebruikt? Eureka! Vandaag toon ik jullie 2 - eigenlijk héél erg mooie - productjes die al te lang liggen te verstoffen in mijn stash. Lees je even mee?

beauty products stash
Maanden en maanden geleden - als het zelfs geen jaar is - kocht ik een blush van Make Up Studio in de kleur Silk Rose. Het is een pràchtige lichtroze kleur met een mauve swirl erdoorheen en met een erg mooie glans. Ik gebruikte hem 2 keer en hij belandde in het schuifje bij de andere blushes waar ik niet dagelijks naar grijp. Niet dagelijks werd nooit meer, maar toen ik vorige week mijn stash uitkamde naar een nieuwe everyday blush, trok deze toch wel mijn aandacht. Hoe mooi is-ie ook!beauty products stashHetzelfde gebeurde ongeveer met deze ELF Contourblush & Bronzing powder, al heb ik hem niet voor dezelfde reden achterin een hoekje geduwd. Ik kocht dit product toen ik een stukje bruiner was en mijn huid dus ook een iets donkerdere contour/bronzer kon verdragen. Ik was er helemaal weg van, maar kon er niet mee overweg op mijn iets lichtere huid een tijdje daarna. Nu besloot ik hem vorige week ook terug uit te halen en ik werd weer op slag verliefd op dit product, zeker op de kant met de bronzer! Licht aangebracht ziet hij er erg natuurlijk uit en het kleine shimmertje is summer proof!
beauty products stash


beauty products stashHerontdek jij ook wel eens pareltjes van make-upproducten in je stash?

Share:

1 reacties