MAC Shoplog!

Elke make-up liefhebber is er wel al een keertje binnengestapt, of heeft in ieder geval die intentie: de MAC store. Naast het feit dat het soms hel overweldigend is met al die prachtige spullen, is het ook gewoon puur plezier om alle lipsticks eens te swatchen, de oogschaduws eens in een ander licht te houden en vervolgens de winkel te verlaten met swatches tot op je arm. Kijk je even mee naar wat ik de laatste keer meegebracht heb?Producten in deze video:


- MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot - Painterly
- MAC Lippencil - Beet
- MAC Retro Matte Lipstick - Relentlessly Red & All Fired Up


Wat ik draag in deze video:


- Sjaal: H&M
- Top: JBC

- Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
- Maybelline Fit Me Concealer - 15
- MAC Studio Fix Poeder
- ELF Contouring Blush & Bronzer - Turks & Caicos
- Rimmel Lash Accelerator Endless mascara
- MAC Beet Lippencil
Vond je het een leuke video, vergeet dan zeker niet om het een duimpje omhoog te geven en te abonneren, het is helemaal gratis!


Bedankt voor het kijken en tot de volgende!

Share:

2 reacties

  1. Sinds ik de Paint Pot in Groundwork heb gekocht ben ik mijn Painterly eigenlijk een beetje aan het verwaarlozen. Mooie aankopen! Beet staat je in ieder geval al heel mooi! Ik ben een klein lijstje aan het maken om mee te geven aan een vriendin die deze zomer naar New York gaat, dat scheelt toch weer even qua prijs!

    BeantwoordenVerwijderen