Budget bronzer & contour.

We zien allemaal onze favoriete Youtubers aan de slag gaan met de mooiste producten, we zien ze hun gezicht shapen als een pro, maar,... moet je daar echt zoveel geld aan uitgeven. Nee joh! Vandaag toon ik jullie enkele budget opties! Lees je even mee?
budget bronzer contourMisschien is het wel even handig als ik het verschil nog eens uitleg tussen bronzer en contour. Bij contouren ga je echt je gezicht shapen, "de contouren van je gezicht" volgen. Denk aan je slapen, onder je jukbeenderen en onder het kaakbeen. Je gaat optisch je gezicht versmallen. Een contour kleur is dan ook iets koeler van kleur en gaat wat naar een taupe kleur op.
Wanneer je een bronzer gebruikt, ga je eigenlijk de kleur van je gezicht wat opwarmen. Dit product gebruik je op plaatsen waar je de zon je het eerst zou raken en je dus van nature wat bruiner gaat worden.


Eentje die we allemaal wel kennen is de Natural Bronzer van Rimmel. Dit is een échte bronzer en komt in heel wat verschillende kleurtjes, afhankelijk van jouw huidskleur. Dit is een perfect product voor de beginner aangezien het pigment goed meevalt en de kleur je wel een foutje vergeeft.


Eén van mijn all-time favoriete bronzers is de H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan. Dit is gewoon echt een no-nonsense poeder, opnieuw makkelijk in gebruik en natuurlijk budgetproof!

De laatste bronzer is de ELF Contourblush & Bronzing Powder in de kleur Turks & Caicos. De naam verklapt het al een beetje, je kan het voor beide doelen wel gebruiken. De donkerste kleur werkt prima als een bronzer, maar is net koel genoeg om mee te kunnen contouren. Ik gebruik het het liefst als een bronzer. Wees wel voorzichtig wanneer je dit product gebruikt, het is een felle rakker!


Als laatste heb ik natuurlijk ook nog een contour poeder in de aanbieding staan: de Sleek Face Contour Kit in Light. Zoals je kan zien, is dit een koelere kleur en werkt hij perfect voor de lichte tot licht-medium huidskleurtjes. Ook deze is terug heel makkelijk in gebruik en kan ik zeker iedereen aanraden.
budget bronzer contour

budget bronzer contour

Zo, ik hoop dat ik jullie hierbij toch een beetje heb kunnen helpen in je zoektocht naar dé perfecte drugstore bronzer/ contour! Welke is jouw favoriet? 

Share:

0 reacties