Het afvalproces - 1 jaar later.

Deze tijd, een jaar geleden, besloot ik dat het welletjes was geweest. Ik voelde me niet meer goed in m'n vel, in mijn kleren. Tien kilo minder tegen de volgende zomer, dat was het doel. Vandaag: de finale update.
Nog een reden om outfitposts te maken: je ziet jezelf helemaal evolueren doorheen de tijd.


De eerste foto die je ziet, is exact een jaar geleden. Nu maar valt het me op waar ik echt ben afgevallen, en dat is vooral rond mijn heupen, dijen en buik. Ook valt het me op dat m'n gezicht er een stuk ronder en minder gedefinieerd uitzag dan nu.

De tweede foto is ongeveer halverwege, begin van dit jaar. Daar had ik eigenlijk mijn streefgewicht al bereikt - min 10 kg - en was ik helemaal tevreden met hoe mijn lichaam er toen uitzag.

De derde foto is nu. En ik moet zeggen dat ik mezelf haast niet herken wanneer ik het vergelijk met de foto's van een jaar geleden. Ik kan me gewoon dat figuur niet meer voorstellen. Ik heb tevens nog een paar foto's op mijn smartphone staan uit die periode - die zal ik jullie onthouden - en ik zie er gewoon totaal anders uit.

Jep, ik heb mijn streefgewicht dus behaald en ben een stuk meer tevreden met hoe ik er nu uitzie. Wil dit zeggen dat jij ook moet vermageren? Tuurlijk niet! Je moet doen waar jij je goed bij voelt en je vooral bij het lichaam houden waar jij tevreden mee bent. Iedereen heeft altijd nog wel eigenschappen waar je minder tevreden mee bent, ik ook nog altijd, maar het heeft wel mijn zelfvertrouwen wat naar omhoog gekrikt.


Ik ben erg blij dat ik dit alles met jullie heb kunnen delen, en geloof dat dat voor mij ook een drijfveer was, dat jullie alles opvolgden. En voor de rest, Be yourself.

Share:

10 reacties

 1. Ongelofelijk! Je hebt een heel erg mooi figuur bereikt. Daar heb ik veel respect voor. Ik ben namelijk zelf sinds zaterdag begonnen met Start to Run en had vandaag mijn tweede les. Les 1 was een ramp, die van vandaag ging al een tikje beter. Hopelijk hou ik het goed vol.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wauw dat heb je echt goed gedaan zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wooow, wat een verschil! Prachtig dat je dit hebt bereikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw knap gedaan! Wou dat ik zoveel doorzettingsvermogen had :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauww knap gedaan! Je ziet inderdaad het verschil :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een mooie prestatie! :)

  Belangrijkste is dat je je nu lekker in je lichaam voelt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Al zie je er in alle drie de foto's goed uit toch een heel mooi resultaat! Wat heb je er juist allemaal voor gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gesport, maar niet heel intensief of zo (yoga, kleine workouts), geen snoep en chips meer eten (chocolade kan ik nog niet laten, haha), en voor de rest voldoende water drinken en gewoon op mijn eten letten :)

   Verwijderen