Help, I got sunburnt.

O jeetje, je hebt je écht wel ingesmeerd met zonnecrème, maar toch is het ergens misgelopen en lijk je nu meer op Sebastiaan van de Kleine Zeemeermin dan echt op jezelf. Dit gebeurde mij ook laatst, maar ik heb enkele productjes gebruikt die mijn huid toch terug in orde hebben gekregen, al had ik natuurlijk liever niet verbrand geweest. Lees je even mee?
tips verbrande huid zon
Top tip: insmeren met een vochtinbrengde, voedende crème. Natuurlijk kennen we allemaal de gewone aftersuns, maar als je die niet in huis hebt werken volgende producten ook goed.

Ik heb me dagenlang elke dag een paar keer ingesmeerd met één van mijn favoriete bodycremes, de Rituals Cherry Blossom & Rice Milk boydcreme. Deze is heerlijk voedend, zorgt ervoor dat je huid zich weer in een betere conditie bevindt, en er zit ook vooral niet te veel parfum uit, wat je al beschadigde huid nog verder zou kunnen irriteren. Nog een goede optie is iets heel verfrissend aan te brengen, zoals de Body Sorbets van The Body Shop.tips verbrande huid zon

tips verbrande huid zon
Wanneer ook het puntje van je neus niet ontsnapt is aan die gekke zon, moet je ook die natuurlijk eventjes in de watten leggen. Ik heb vooral enkele dagen geen make-up gedragen, zodat de huid goed kan ademen en niet verder geïrriteerd raakt. De The Body Shop Aloe Soothing Gel vind ik sowieso al een prachtig product als moisturizer, maar hij werkt natuurlijk ook uiterst goed in dit geval. Er zit namelijk aloe in, een stof die extra kalmerend en verzachtend werkt voor de huid.Insmeren is de boodschap, maar wat doe jij als je toch een beetje verbrand bent geraakt?


Share:

2 reacties

  1. Hele fijne producten! Ik gebruik inderdaad ook een goed voedende creme om zo het vocht terug te brengen in mijn lichaam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele fijne producten, ik smeer altijd afthersun nadat ik in de zon heb gezeten ;)
    X

    BeantwoordenVerwijderen