Snel een volumineus kapsel: Andrelon Get The Volume Powder!

We willen allemaal snel een mooi kapsel creëren. Met dit warme weer kan mijn haar er nogal slapjes bijhangen en is er geen andere mogelijkheid dan het in een knot te gooien. Dat is nu verleden tijd! Ik heb vandaag voor jullie de Andrelon Get The Volume Powder!

review ervaring andrelon verrassend volume duo mist


Volumepoeder is iets dat in feite al heel lang bestaat, maar de laatste jaren echt een opmars kent in beautyland. Elk gerenomeerd merk brengt er wel eentje op de merkt. Ik heb reeds een ander haarproduct van Andrélon uitgeprobeerd en daar was ik heel tevreden over. Toen ik op bol.com deze Andrelon Get The Volume Powder spotte, gooide ik hem direct in mijn winkelmandje.


review ervaring andrelon verrassend volume duo mist


review ervaring andrelon verrassend volume duo mist

Dit volumepoeder komt er uit als een zacht, wit poeder. Ik verdeel mijn haar in enkele banen en strooi dan een kleine hoeveelheid van het poeder op de scheiding. Even kneden en klaar is Kees! Dit product geeft in een mum van tijd een mooie hoeveelheid volume zonder té te zijn. Je haar wordt er iets stugger van, dus ook wanneer je krullen maakt zal dit er heel mooi uitzien.

review ervaring andrelon verrassend volume duo mist

review ervaring andrelon verrassend volume duo mist


Verder merk ik geen nadelen voor mijn haar: het wordt er niet vet van of het voelt niet extreem poederig.

Dit product is onder andere te bestellen bij bol.com. Je betaalt €5,25 voor 7 gram. Mooi prijsje aangezien je maar heel weinig product tegelijk nodig hebt!

Dit is mijn middeltje om deze zomer mijn kapsels snel wat meer jus te geven. Wat gebruik jij?

Share:

2 reacties

  1. Ik heb deze van Kruidvat eigen merk, maar ik vind het niet fijn haha. Misschien toch een van Andrelon proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik de versie van het Kruidvat zelf, zelfde resultaat maar iets fijnere prijs.

    BeantwoordenVerwijderen