Colors of the rainbow TAG!

Deze tag gaat al een tijdje rond in beautyland en toen ik mijn beautykast opentrok, wist ik direct welke foto's ik ging nemen. Vandaag : de "Colors of the Rainbow TAG".

Waar gaat deze tag nu precies over? Wel, je moet volgens de kleuren van de regenboog beautyproducten laten zien die met dat kleur te maken hebben (rood, oranje, geel , groen, blauw , indigo en violet)!

Rood : Hiervoor heb ik deze Hema Longlasting nailpolish genomen  : het is een prachtige donkerrode kleur , ideaal voor de late herfst en de winter!

Oranje : Hiervoor heb ik mijn favoriete koraal,- oranjekleurige lipstick genomen van MAC : Ravishing. Dit is een prachtige kleur, maar wel iets meer geschikt voor de lente en zomer dan voor nu.


Geel : Natuurlijk, mijn TBS Honeymania lippenbalsem!Groen : mijn favoriete toner aller tijden : TBS Tea tree skin clearing toner. I love this stuff!Blauw : Ik vond eigenlijk niet zoveel producten met een blauwe verpakking of iets dergelijks buiten dit Dead Sea Minerals masker van Freeman. Ook dit product vind ik heel erg goed (en betaalbaar!).Indigo : 1 van mijn favoriete topcoats tot nu toe : de Hérôme beschermende topcoat.


Violet : Een prachtige lakje dat ik laatst nog in een NOTD liet zien : Hema Holographic nailpolish in de kleur "Bordeaux".Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal :
http://youtube.com/user/Fieneken1994Share:

1 reacties

  1. Leuke tag is dit! En het gezichtsmasker lijkt mij wel wat

    groetjes
    corine

    BeantwoordenVerwijderen