Hot or not : L'Oréal Shine Caresse "Juliet"

You know I love me some red lipstick. Wel,.... bij mijn laatste tripje aan het Kruidvat zag ik deze beauty liggen en ik kon hem niet weerstaan. Sinds een tijdje maakt L'Oréal de Shine Caresse "lipsticks". Zij zijn het kleinere zusje van de gelijkaardige YSL producten. Benieuwd wat ik hiervan vind? Lees dan snel even verder!

Verpakking

Ik hou van de verpakking van dit product. L'Oréal is voor mij het luxemerk van de drogisterij. En dat zie je ook aan hun verpakking. Deze is mooi elegant , zonder te veel poespas.Wat ik ook erg handig vind is dat je de kleur van het product op de verpakking zelf terugvindt. Wanneer je meerdere kleurtjes van hetzelfde product hebt, kan je ze zo makkelijk onderscheiden.
Deze lipstain zeg maar, komt met een iets ander applicatortje : hij is meer aangepast aan de vorm van je lippen waardoor hij heel makkelijk aanbrengt.Werking

Ik zou dit product onderbrengen bij de categorie liplacquer, al is het meer een combinatie met een lipstain. Deze blijft namelijk uuuuuren op je lippen zitten. Ik heb hem aan dé test onderworpen en heb er een lekkere spaghetti mee verorberd en ook na enkele glaasjes water zag hij er nog steeds top uit! Wanneer je een eerste laagje aanbrengt , is deze kleur al heel gepigmenteerd. Hij voelt nog wat plakkerig aan, maar naarmate hij droogt, verbetert dat snel. Eenmaal hij volledig op zijn plek is blijft er een mooie glans over waar je uren geniet van hebt. Hij droogt ook je lippen helemaal niet uit, wat tevens een groot pluspunt is.

Besluit

Ik ga zeker meer kleurtjes aanschaffen. Ik ben hier helemaal weg van en deze rode kleur in het bijzonder behoort nu tot mijn favoriete lipsticks voor de herfst en winter.

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__

Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

7 reacties