Review : Rimmel Moisture Renew lipstick "Sloane's plum"

Vandaag heb ik een review over een product waar ik echt dolenthousiast over ben : de nieuwe Rimmel Moisture Renew lipstick in de kleur "Sloan's Plum".
De Moisture Renew lipsticks bestonden al, maar nu hebben ze een mooie, nieuwe verpakking gekregen, en zijn er ook nieuwe kleurtjes aan het gamma toegevoegd (ik geloof 6). Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!Verpakking

De verpakking scoort echt bij mij. De nieuwe dop is iets meer afgerond en schuin dan hiervoor, en dit soort verpakking vind ik altijd wel leuk. Ook de signature paarse dop mocht natuurlijk niet ontbreken. Tevens staat onderaan het nummertje en de naam, bovenop een stickertje met de kleur van de lipstick geplakt. Zo weet je ook welke kleur je vast hebt wanneer hij op z'n kop in je stash staat.


Werking

Deze lipstick is zo énorm zacht. Ik durf zeggen dat hij meer hydrateert dan de Revlon lipbutters, en dat wil toch al wat zeggen. Bovendien is hij enorm gepigmenteerd en dat is ook een echte winner. Het is een gepigmenteerde lipstick, maar voor een keertje niet mat. Dat vond ik zo verbazend aan deze lipsticks. Hij heeft een hele mooie glans, wat je gewoonlijk van een gepigmenteerde lipstick niet echt verwacht.


de lipstick , deppend aangebracht (meer geschikt voor elke dag)
wanneer je hem echt wrijvend aanbrengt, krijg je een hele donkere plum kleur.Hij blijft een hele tijd op de lippen, maar omdat hij zo zacht is, moet je hem wel af en toe eens bijwerken. Ik heb dat er graag voor over, zeker voor zo'n mooie kleur. Handig is dat je er niet per se een lipliner moet onder dragen, het kan prima zonder.

Ik ben dus zeker van plan nog enkele kleurtjes van deze prachtige lijn te gaan halen!
Deze is verkrijgbaar bij Di filialen en het Kruidvat.

Tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

0 reacties