Personal update! Reizen, Academiejaar, Blog,...

Hi iedereen. Bij mijn vorige "Personal update" zei ik al dat ik deze vaker wou gaan doen, wel vandaag komt er weer eentje. Ik vind het namelijk fijn om van andere mensen vlogs te zien en toestanden, dus begin ik alvast met een persoonlijk artikel ;) .Halleluja, de helft van het eerste semester van dit academiejaar zit er alweer op. Langs de ene kant stemt me dat blij want dat wil zeggen dat het academiejaar snel vooruit gaat, langs de andere kant wil dat ook weer zeggen dat de examens snel dichterbij komen. Dat is even wat minder, maar toch ook iets waar we gewoon door moeten en ons best voor moeten doen.

Ik zat deze week te denken, er zijn nog zoveel plekken waar ik ooit in mijn leven eens heen wil. Londen bijvoorbeeld, het is maar een dik uur weg met de trein en toch is het er nog niet van gekomen. Een bezoekje aan Superdrug, Boots, Harrods, Oxford Street, maar ook de echte monumenten zoals de Big Ben , die moet ik toch ooit eens gezien hebben.
Hetzelfde heb ik een beetje met New York. Het blijft een cliché dat je ooit Amerika eens gezien moet hebben, maar uiteindelijk geldt voor mij hetzelfde. Er hangt zoveel magie rond die stad, zoveel plekjes waar je al 1000 keer over gehoord hebt, maar waar je zelf nog nooit bent geweest.

Als laatste wil ik ook even iedereen bedanken die mijn blog leest. De bezoekersaantallen zijn de laatste maand naar omhoog geschoten en daar word ik enorm blij van. Ook bedankt aan alle mensen die mij volgen op Twitter, naar mijn Youtube filmpjes kijken, leuke reacties achterlaten,... een dikke merci!

Zo, ik hou het hier maar bij voor vandaag!
Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog volgen?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties