Vergelijking : Rimmel Apocalips lip lacquer vs. L'Oréal Shine Caresse!

Je kent ze wel : tegenwoordig gooien ze naar je hoofd met de nieuwe lipstains, lip laquers, hoe je ze ook wilt noemen of hoe de merken ze ook willen noemen. Als je me al een tijdje volgt, weet je dat lipproducten mijn zwakke plek zijn. Aldus vergelijk ik vandaag voor jullie de Rimmel Apocalips lip lacquer met de L'Oréal Shine Caresse !
Verpakking

Ook al is de L'Oréal shine caresse net iets duurder, de verpakking is wel een heel stuk mooier . Ik vind ze mooier afgewerkt en er chiquer uitzien dan die van de Rimmel apocalips lipproducten.
Ook de applicator is net iets anders : die van de Shine Caresse is iets meer gevormd naar de vorm van je lippen, korter en loopt op een puntje. Die van Rimmel is een gewone sponsapplicator.
Werking

Bij de Shine Caresse hangt het heel erg af van kleur tot kleur vind ik. De rode kleur, Juliet, is mooi gepigmenteerd , zeker wanneer je hem opbouwt, de roze, Marilyn, heeft die eigenschap iets minder. Ook al probeer je enkele laagjes aan te brengen, bij de roze maakt dat niet veel uit, de kleur blijft niet zo goed gepigmenteerd. Ik heb in de winkel ook een feller oranje kleurtje getest, en ook die was een stuk gepigmenteerder. Kijk dus uit in de winkel of je product wel genoeg gepigmenteerd is.

Dat is een probleem die de Rimmel Apocalips Lip Lacquers niet hebben. Ze zijn allemaal goed gepigmenteerd. Deze kleur , Celestial , is een prachtige donkerroze kleur.van links naar rechts : Rimmel Apocalips "Celestial", L'Oréal Shine Caresse "Marilyn" en "Juliet"Hoe lang blijven ze op de lippen zitten? Daar wint dan weer de L'Oréal Shine Caresse. Zeker de rode kleur blijft goed zitten tijdens eten en drinken en hoef je bijna niet bij te werken. De Rimmel Apocalips overleeft een etentje niet helemaal en moet je dus wat vaker bijwerken.

Besluit

Het hangt echt een beetje af van wat jouw prioriteiten zijn. Persoonlijk vind ik de L'Oréal Sine Caresse net iets beter als totaalplaatje.
Beide producten zijn te koop bij het Kruidvat en Di!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

1 reacties

  1. Die van L'Oréal heb ik nog niet eerder geprobeerd, maar ik ben een grote fan van de Apocalips! Ik deed enkele maanden geleden nog een review waarbij je het effect op de lippen doorheen de dag kan zien :)

    BeantwoordenVerwijderen