NOTD : Hema longlasting nagellak nr. 825

In mijn artikel "Red lips, red nails" kwam dit lakje al eens voorbij : het Hema Longlasting nagellakje in nr. 825. Het is zo'n supermooie kleur voor dit seizoen. De herfst staat bij mij voor het begin van een seizoen vol met bordeaux nagelkleuren. Dit lakje viel me dan ook direct op in de rekken bij Hema!Zoals je kan zien is dit een prachtige bordeaux, rode kleur met geen shimmers in. Met een topcoat geeft hij echt een supermooie glans. Al deze factoren samen maken dat het 1 van mijn favoriete lakjes is voor dit seizoen!Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

6 reacties

 1. Ik moet precies dringend nog eens naar de Hema gaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! en ga zeker eens naar een Hema waar ze een vernieuwde beauty afdeling hebben, ziet er echt mooi uit!

   Verwijderen
 2. Mooi kleurtje! Hij lijkt bijna exact op die van Rituals die ik weggeef! Toevallig :)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was gister bij de Hema en ik moet zeggen dat ze daar echt leuke lakjes hebben. Ik vind deze ook erg mooi. Zelf heb ik niks meegenomen, want ik heb al tig lakjes, even wachten nog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet nu ook even dringend stoppen met lakjes kopen (mijn laadje zit vol, oeps!).

   Verwijderen