Review : John Frieda Luxurious Volume Touchable Full Shampoo!

Wow, die titel was een mond vol! Vandaag gaan we het hebben over een nieuwe ontdekking op het gebied van haarproducten. Althans voor mij, door mijn fijne haar ben ik steeds op zoek naar dé beste shampoo. Benieuwd of deze hem eindelijk is geworden? Lees dan snel even verder!Belofte : "Reinigt mild voor voelbaar en zichtbaar natuurlijk volume". Speciaal voor fijn haar is deze shampoo bedoeld.
Wel, mijn Tony & Guy shampoo is opgebruikt, en om eerlijk te zijn, het is een goede shampoo maar met zijn €12,00 best wel prijzig. Bovendien is hij in België bijna niet te verkrijgen, dus ik besloot op zoek te gaan naar een andere shampoo. De laatste tijd kijk ik erg uit naar wat er op de fles/tube gezegd wordt. Ik merk dat wanneer ik ga voor een shampoo tegen vet haar, het alleen nog erger wordt.
Vanaf nu kies ik dus steevast voor een shampoo waar er op vermeld staat : "Voor fijn haar". Dat is bij deze dus het geval.


Mijn haar is extreem fijn en ik heb er bovendien ook nog niet heel veel van. Gevolg : wanneer ik mijn haar los draag is het geen zicht, in een staart lijkt het alsof ik maar 5 haren heb, en een knot kan ik niet maken zonder donut.

Wow, deze shampoo is mijn redder! Zoals beloofd , voelt je haar ook dikker aan. Het voelt een stuk stugger dan ik gewoon ben, en toch is het heerlijk zacht. Het ziet er dikker uit en voelt dus dikker aan. Je voelt de shampoo eigenlijk zijn werk doen wanneer je het in je haren inwerkt bij het wassen. De emulsie verandert wat. Ik laat mijn haar 9/10 keer natuurlijk drogen, en daarna zie en voel ik een verschil.
Ik kan nu een staart maken die er voller uitziet , en mijn knot ziet er ook veel mooier uit.Deze shampoo geeft mij meer natuurlijk volume dan het volume dat ik verkrijg door een volumespray te gebruiken, en dat is toch wel opmerkelijk. Het blijft langer in model omdat het net ietsje stugger is dan anders, en kapsels maken, dat gaat ook een stuk makkelijker. Ook wordt het minder snel vet, waardoor ik eens een dagje kan overslaan en het niet wassen ( tegelijk ook een stuk gezonder voor mijn haar).

Ik ben dus echt vol lof over deze shampoo. Er bestaat van dezelfde lijn ook nog een conditioner die ik zeker eens ga uitproberen. De volledige lijn van John Frieda is te koop in het Kruidvat en de prijs van rond de €8,50! Thank you, John Frieda!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

4 reacties

  1. Ah dat klinkt goed zeg! Ook dat je haar minder snel vet word, daar heb ik zelf ook snel last van..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad een heel mond vol met woorden, maar het klinkt wel erg goed. Ik heb zelf ook super snel vet haar en het blijft nooit zo goed in model zitten.

    BeantwoordenVerwijderen