Mijn favoriete haarproducten!

Vandaag vond ik het eindelijk tijd om mijn favoriete haarproducten met jullie te delen. Als jullie mijn Youtube filmpjes volgen, dan hebben jullie deze producten zeker al een keertje zien voorbijkomen. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Tony & Guy Conditioner en Shampoo voor fijn haar!

Ik heb énorm fijn haar waar heel weinig model inzit van zichzelf. Ik was er helemaal klaar mee en besloot deze twee producten uit te proberen. En WAW! Mijn haar ziet er nu een stuk gezonder uit, heeft meer volume van zichzelf en zit steeds beter in model, zeker wanneer ik de conditioner ook gebruik. Tony & Guy Sea Salt spray

Wanneer ik toch nog wat extra structuur in mijn haar wil, ga ik standaard voor deze sea salt spray. Hij werkt heel erg goed. Dit product maakt je haar eerst wat nat en naarmate het opdroogt kneed ik mijn haar in vorm. Hou er rekening mee je haar goed te verzorgen en te voeden wanneer je een sea salt spray gebruikt, want standaard drogen ze je haar wel wat uit. 


Andrélon volumespray

Opnieuw een product om wat meer volume in mijn haar te creëren : de Andrélon verrassend volume duo mist. Hij bestaat uit 2 substanties , dus je moet de flacon eventjes schudden voor je het product gaat gebruiken. Ik spray dan het product aan de wortels van mijn haar , laat wat drogen en kneed dan opnieuw in volume. Deze spray kan je zowel gebruiken op handdoekdroog haar als op volledig droog haar.En wat zijn jouw favoriete haarproducten?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog volgen? 

Share:

1 reacties

  1. De Tony & Guy Conditioner en Shampoo zien er echt goed uit! Ik heb ook vrij dun haar en dat is soms zo vervelend, volume is ver te zoeken...

    BeantwoordenVerwijderen