New goodies : L'Oréal make-up!

Ik maakte een kleine stop in het Kruidvat en realiseerde me dat ik , buiten de nagellakjes, nog nooit een product van L'Oréal gebruikt had. L'Oréal kunnen we beschouwen als het high-end merk van de drugstore. Het is toch duurder dan Essence en Catrice, maar hoort nog niet tot dezelfde categorie als MAC, Estée Lauder,... Benieuwd welke goodies ik meenam? Lees dan snel even verder!
Onlangs zag ik dat de nieuwe foundation was uitgekomen : de Nude Magique Eau de Teint. Ik heb de lichtste kleur genomen na even testen. Op mijn hand voelde hij zijdezacht aan , dus ik ben heel benieuwd wat dat gaat geven op mijn huid. Ik heb al hoge verwachtingen!
You know me and my lipproducts! Ik wou al zolang de Rouge Caresse lipsticks en de YSL look -a -likes uittesten en ik heb van elk product een kleurtje meegenomen. De Caresse lipstick is in de kleur 403 "Hypnotic Red" en de andere is in de kleur 300 "Juliet". Juliet is een supermooie gepigmenteerde rode kleur, Hypnotic Red is ook een rode kleur die je kan opbouwen van een lichte dekking naar een mooie pigmentatie.


Ik ben superbenieuwd naar deze productjes , dus een review kunnen jullie binnenkort zeker verwachten!

Tot de volgende, xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kunnen jullie me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties