Beauty shoplog : Bourjois & Rimmel!

Vandaag heb ik een shoplog voor jullie! Ik zeg elke dag tegen mezelf : Fien, je hebt genoeg make-up , en al zeker lipproducten. Raad eens met wat ik ben thuisgekomen?
Als eerste heb ik deze nieuwe Bourjois Creme oogschaduws meegenomen. Ik ben echt verslaafd aan dit soort producten, en ik heb nu al spijt dat ik niet meer kleurtjes heb meegenomen. Voorlopig heb ik wel deze 2 prachtige producten uitgekozen , namelijk de pruimkleurige en de kaki kleur.
Ik heb ooit es gezegd : moest Bourjois nu eens uitkomen met een donkerdere kleur van hun Color Boost lipstick hè. Jawel, dames en heren, het is ervan gekomen. Ze hadden een herfst/ wintercollectie waar deze prachtige lipstick in verscheen : Plum Russian. I looooove it!Om in de sfeer van de lipproducten te blijven : Rimmel is uitgekomen met de nieuwe Moisture Renew lipsticks. De formule bestond al in hun gamma, maar ze zijn uitgekomen met nieuwe kleurtjes en een (hele leuke!) nieuwe verpakking. Ik nam de donkerste van de hoop mee : nummertje 330 "Sloan's Plum".Ik kijk er zo naar uit om deze producten te dragen en er verschillende looks mee te maken!

Tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

3 reacties

  1. Ooooooh een nieuwe Colour Boost kleur! Die MOET ik hebben, haha. Ik ben dol op alle Colour Boosts die ik heb, maar inderdaad zó licht :(

    BeantwoordenVerwijderen